Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019

χριστουγεννιατικη χιονοθυελλα ταινια

διορισμοι ψυχολογων σε σχολεια

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που οι celebrities εμπιστεύονται τα πολύτιμα μαλλιά τους στα έμπειρα χέρια της. Η Κατερίνα Καλογιάννη είναι ειδική δερματολόγος, με εξειδίκευση στην επανορθωτική χειρουργική τριχωτού κεφαλής και στην δερματοχειρουργική. Διαθέτει πολυετή εμπειρία στον κλάδο, η οποία ξεπερνά τα 15 έτη και είναι η πρώτη γυναίκα στην Ελλάδα που πραγματοποίησε ανάλογη επέμβαση. Έχει λάβει εξειδίκευση σε πρωτοποριακές τεχνικές σε κορυφαία κέντρα μεταμόσχευσης μαλλιών στις ΗΠΑ και το Βέλγιο. Επιπροσθέτως, έχει εργασθεί σε κλινικές αποκατάστασης τριχωτού κεφαλής στην Ατλάντα και στην Κοπεγχάγη.


εκτιμησεις βασεις 2015 κατσικας

Γιατί οι Celebrities επιλέγουν την Κατερίνα Καλογιάννη;


Ουκ ολίγοι διάσημοι περνούν την πόρτα της ιατρού προκειμένου να υποβληθούν σε μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική FUE. Τι είναι όμως αυτό που τους κάνει να επιλέγουν τη συγκεκριμένη επιστήμονα; Η Κατερίνα Καλογιάννη αποτελεί αυθεντία στη μεταμόσχευση μαλλιών. Είναι αναμφισβήτητα η πιο περιζήτητη χειρουργός αποκατάστασης τριχωτού κεφαλής στη χώρα μας χωρίς ωστόσο η φήμη της να περιορίζεται στα ελληνικά σύνορα. Πάθος για την τελειότητα, επιμονή στην λεπτομέρεια, εχεμύθεια και διακριτικότητα είναι οι βασικοί πυλώνες που έχουν διαμορφώσει τις αξίες της κλινικής της. Η Δρ. Κατερίνα Καλογιάννη δεν αντιμετωπίζει τους ασθενείς της απλώς ως πελάτες. Ταυτίζεται με τον ασθενή και κατανοεί εις βάθος τις ιδιαιτερότητες και τις ανάγκες κάθε ατόμου. Χαρίζει πάντα ένα αποτέλεσμα που αντιπροσωπεύει τόσο τον ασθενή και την ιδιοσυγκρασία του, όσο και την επιθυμία για το βέλτιστο αποτέλεσμα που επιζητά η ίδια.


«Η απώλεια μαλλιών καταπονεί το άτομο και το κάνει ιδιαίτερα ευάλωτο» αναφέρει η Δρ. Καλογιάννη. Άλλωστε, είναι η πλέον κατάλληλη να γνωρίζει την ψυχολογία ενός ατόμου που παρατηρεί εμφάνιση αλωπεκίας λαμβάνοντας υπόψιν την πληθώρα των περιπτώσεων που έχει αντιμετωπίσει. Η καταπόνηση, φυσικά, είναι εκθετικά πιο έντονη στους celebrities αφού βρίσκονται συνεχώς στο μικροσκόπιο, κάτω από τα επικριτικά φώτα της δημοσιότητας. Η μεταμόσχευση μαλλιών πέρα από πυκνά και πλούσια μαλλιά, προσφέρει στον άνθρωπο το πιο σημαντικό, την χαμένη του αυτοπεποίθηση. «Να αγαπάς τον εαυτό σου και να θαυμάζεις το είδωλό σου στον καθρέφτη» είναι η προτροπή της ιατρού. Συνεπώς, εν έτη 2018, η μεταμόσχευση μαλλιών δε θα έπρεπε να αντιμετωπίζεται ως ένα θέμα ταμπού αλλά ως μοναδικός δρόμος για την ανύψωση του ηθικού σας.





χριστουγεννιατικη χιονοθυελλα ταινια
χριστουγεννιατικη χιονοθυελλα ταινια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου