Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2019

λουκακοσ ψωμι και αλατι

λουκακοσ ψωμι και αλατι
Έτσι θα μάθετε ποιος σας παίρνει τηλέφωνο με απόκρυψη

Δυστυχώς εδώ και αρκετά χρόνια πολλοί Έλληνες/Ελληνίδες βρίσκονται στη δυσάρεστη θέση να ενοχλούνται καθημερινά από τηλεφωνήματα με απόκρυψη.


λουκακοσ ψωμι και αλατι

Άλλοτε είναι κάποια ερωτική σχέση που δεν τους αφήνει σε ησυχία, άλλοτε κάποιος κρυφός θαυμαστής/θαυμάστρια. Δυστυχώς όμως, αρκετές φορές αυτές οι κλήσεις δεν είναι πάντα αθώες: αυτό και οι εισπρακτικές εταιρείες συνηθίζουν να παίρνουν τηλέφωνο με απόκρυψη.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Τηλέφωνο με απόκρυψη: Πώς θα τους τσακώσετε

Θα πρέπει να ξέρετε πώς δεν είστα απροστάτευτοι απέναντι σε αυτή την τόσο ενοχλητική πρακτική. Μπορείτε να κάνετε αρκετά πράγματα. Όπως για παράδειγμα:

-Να ζητήσετε από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας σας να μη δέχεστε κλήσεις με απόκρυψη αριθμού. Όταν κάποιος θα σας παίρνει, θα του δείχνει ότι ο αριθμός σας είναι κατειλημμένος.

-Κάντε αίτηση στον πάροχό σας για εξουδετέρωση της απόκρυψης του καλούντος για περιορισμένο χρονικό διάστημα με σκοπό να εντοπιστούν οι ενοχλητικές ή κακόβουλες κλήσεις (ΦΕΚ B 1853 – 21.12.2006). Σε αυτή την περίπτωση όταν σας παίρνει κάποιος με απόκρυψη θα ακούει ηχογραφημένο μήνυμα που θα τον ενημερώνει ότι η απόκρυψή του δεν ισχύει πια. Έτσι μπορείτε να μάθετε ποιο νούμερο σας καλεί και στη συνέχεια να βρεθεί το άτομο (ή η εταιρεία) που ακολουθεί την πρακτική.

Διαβάστε περισσότερα στο daynight.gr



πανεπιστήμιο λευκωσίας εστιες
εργαλεια για καθαρισμο ψαριων

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου