Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

βαψιμο μπαμπου επιπλων

βαψιμο μπαμπου επιπλων
γεωργια μιχελη
σετ μαχαιροπήρουνα τιμη
«Τσουχτερά» πρόστιμα προβλέπει νέα εγκύκλιος για τους παραβάτες του αντικαπνιστικού νόμου

Στο πλαίσιο της προσπάθειας για την καταπολέμηση, τόσο του φαινομένου της εξάρτησης από το κάπνισμα, όσο και των αρνητικών συνεπειών της χρήσης προϊόντων καπνού στο σύνολο του πληθυσμού, το υπουργείο Υγείας εξέδωσε εγκύκλιο για την ενημέρωση των εμπλεκομένων στην εφαρμογή της σχετικής νομοθεσίας για το κάπνισμα και τις επιμέρους πτυχές της.


βαψιμο μπαμπου επιπλων

Στην εγκύκλιο, ο Ανδρέας Ξανθός ζητά από τους αρμόδιους φορείς να τηρείται αυστηρά ο αντικαπνιστικός νόμος με τα πρόστιμα να είναι βαριά σε όσους δεν τηρήσουν τους κανονισμούς.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Οι έλεγχοι και τα πρόστιμα για τους δημόσιους λειτουργούς, τους δημόσιους υπαλλήλους, τους υπαλλήλους των νομικών προσώπων δημοσίου δικαίου και τους υπαλλήλους του δημόσιου τομέα, η παράβαση αποτελεί πειθαρχικό παράπτωμα. Σε όσους καπνίζουν ή καταναλώνουν προϊόντα καπνού, επιβάλλεται πρόστιμο 50 έως 500 ευρώ, λαμβανομένης υπόψη τυχόν υποτροπής. Σε κάθε υπεύθυνο διαχείρισης και λειτουργίας των χώρων όπου γίνεται παράβαση της νομοθεσίας, επιβάλλεται πρόστιμο από 500 έως 10.000 ευρώ, λαμβανομένης υπόψη τυχόν υποτροπής. Στην τέταρτη υποτροπή, ανακαλείται προσωρινά η άδεια λειτουργίας του καταστήματος για χρονικό διάστημα 10 ημερών, ενώ στην πέμπτη υποτροπή ανακαλείται οριστικά η άδεια λειτουργίας.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου