Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2019

χαμηλη πτηση αθηνα 1978

χαμηλη πτηση αθηνα 1978

Το πρόγραμμα εφαρμόστηκε πιλοτικά το 2016 σε 30 δήμους της χώρας και ενίσχυσε 48.319 δικαιούχους, από τους οποίους περίπου το 50% είχε μηδενικό εισόδημα. Το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης είναι ένα μηνιαίο επίδομα πρόνοιας που, όπως επισημαίνεται από το υπουργείο Εργασίας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, έχει ως στόχο να αποτελέσει δίχτυ ασφαλείας για τους πολίτες που ήρθαν σε πολύ δύσκολη οικονομική θέση τα τελευταία χρόνια. Υπολογίζεται ότι από φέτος θα καλύψει πανελλαδικά περίπου 700.000 νοικοκυριά που διαβιούν σε συνθήκες ακραίας φτώχειας.


ειναι αργα καλογιαννης

Οι αιτήσεις για την είσπραξη του επιδόματος θα πρέπει να υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ιστοσελίδα www.keaprogram.gr, μετά τις 20 Ιανουαρίου. Αίτηση θα πρέπει να κάνουν και οι παλαιοί δικαιούχοι. Τα βήματα είναι πολύ απλά και σχεδόν το σύνολο των στοιχείων βγαίνει αυτόματα όπως και η τελική απάντηση. Η αίτηση είτε εγκρίνεται αμέσως, είτε όχι. Δεν περνάει από επιτροπή, γεγονός που μειώνει το συνηθισμένο ελληνικό γραφειοκρατικό χρόνο.


Οι βασικές πληροφορίες και τα δικαιολογητικά που όλοι οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να συλλέξουν πριν ξεκινήσουν τη διαδικασία ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης είναι:


-Αριθμός ΑΜΚΑ


-ΑΦΜ


-Πληροφορίες για το εισόδημα και τα περιουσιακά στοιχεία


-Απόδειξη διαμονής


-Αριθμός τραπεζικού λογαριασμού


-Για τα φιλοξενούμενα μέλη, ΑΜΚΑ, ΑΦΜ και πληροφορίες για το εισόδημα




ρολο παντεσπανι με κρεμα σοκολατα
χαμηλη πτηση αθηνα 1978

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου