Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019

γενοβα κεντρο

γενοβα κεντρο

Το ατύχημα σημειώθηκε στο Μέερμπους, κοντά στο Ντίσελντορφ, στο κρατίδιο της Βόρειας Ρηνανίας-Βεστφαλίας.


ανθρωπινεσ σχεσεισ στην εργασια

Όπως έγινε γνωστό από τους γερμανικούς Σιδηροδρόμους (DB), στην επιβατική αμαξοστοιχία της «National Express», η οποία εκτελούσε το δρομολόγιο Κολονία-Κρέφελντ, επέβαιναν 100-200 άτομα. Η δεύτερη αμαξοστοιχία ανήκει στην DB.


Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Bild, η σύγκρουση έγινε στην περιοχή του σταθμού Μέερμπους-Όστερατ, όπου το τρένο της DB βρισκόταν σταθμευμένο πάνω στις ράγες, άγνωστο για ποιον λόγο. Ο μηχανοδηγός του δεύτερου τρένου είδε ξαφνικά μπροστά του το εμπόδιο και ενεργοποίησε το σύστημα επείγουσας πέδησης, ενώ ειδοποίησε τους επιβάτες να μετακινηθούν προς τα πίσω βαγόνια.


Μέχρι τα ξημερώματα της Τετάρτης, βρισκόταν σε εξέλιξη μεγάλη επιχείρηση της Αστυνομίας αλλά και της Πυροσβεστικής, ενώ οργανώσεις της Εκκλησίας προσπαθούν να βοηθήσουν τους επιβάτες. Η Αστυνομία, με ανακοίνωσή της, ζήτησε από όποιον γνωρίζει οποιονδήποτε ο οποίος θα μπορούσε να επιβαίνει στο συγκεκριμένο τρένο να το αναφέρει στις αρχές.


Σε tweet της, η πυροσβεστική της περιοχής έγραψε ότι προτεραιότητα είναι τώρα η διάσωση των επιβατών.





Unsere Einsatzkräfte sind im Bereich der Unfallstelle eingetroffen. Derzeit wird die Lage sondiert und mit den anderen Hilfsorganisationen koordiniert. Die Verdorgung der Personen im Zug genießt hohe Priorität. Weitere Infos folgen. Die @Fw_Kaarst ist ebenfalls im Einsatz. pic.twitter.com/eYRVjjZWkR

— Feuerwehr Meerbusch (@FWMeerbusch) December 5, 2017


κοινωνικες συμπεριφορες
γενοβα κεντρο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου