Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

παρθενοσ μπελλα

Αυτό όμως που έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις, είναι το γεγονός πως η άτυχη γυναίκα κάλεσε την αστυνομία 40 λεπτά προτού δεχτεί την επίθεση, όπου συνάντησε την πλήρη αδιαφορία των Αρχών.


παρθενοσ μπελλα

Σύμφωνα με τη Daily Mail, νιώθοντας ότι κάτι κακό θα της συμβεί η Σαβτσούκ κάλεσε την αστυνομία αλλά αντί να λάβει βοήθεια, αυτό που άκουσε την άφησε εμβρόντητη: «Μην μας πάρετε ξανά τηλέφωνο, δεν θα έρθουμε».


«Τι εννοείτε δεν θα έρθετε; Αν μου συμβεί κάτι κακό και σας καλέσω δεν θα έρθετε;» συνέχισε με αγωνία η Σαβτσούκ.


«Αν σας σκοτώσει, θα έρθουμε να συντάξουμε αναφορά για το πτώμα σας, μην ανησυχείτε» ήταν η αφοπλιστική απάντηση της αστυνομικού Νατάλια Μπασκάτοβα.


Όπως προαισθάνθηκε η γυναίκα, λίγα λεπτά αργότερα ο σύντροφός της την ξυλοκόπησε άγρια, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα, στα οποία υπέκυψε.


Το περιστατικό συνέβη πριν από 1,5 χρόνο στο Οριόλ της Ρωσίας, και ο δολοφόνος της 36χρονης έχει ήδη καταδικαστεί σε κάθειρξη 13 ετών για τη δολοφονία.


Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί ότι η αστυνομικός που απάντησε στην κλήση της Σαβτσούκ έχει κατηγορηθεί μόνο για επαγγελματική αμέλεια, μια κατηγορία που τιμωρείται με πρόστιμο ή κοινωνική εργασία.



υπογεια αρδευση πρασινου
κληρονομικο χαρισμα
παρθενοσ μπελλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου