Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

αποφαση αρειου παγου για σωρρα

κιμα με χυλοπιτακι

Το μικρό καταπράσινο κοιμητήριο του Αργουλιδέ, στο Ακρωτήρι Χανίων, με θέα όλο τον κόλπο της Σούδας και σε μικρή απόσταση από τους τάφους των Βενιζέλων, είναι ο τόπος που επέλεξε, πριν από πολλά χρόνια, ο ίδιος ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, να γίνει η τελευταία κατοικία του ίδιου και της συζύγου του.


αποφαση αρειου παγου για σωρρα

αποφαση αρειου παγου για σωρρα

Η επιλογή του σημείου κάθε άλλο παρά τυχαία ήταν, λένε καλά πληροφορημένες πηγές, καθώς εκτός από το προνομιακό τοπίο, εκεί, χωμένο μέσα στα βράχια, βρισκόταν ένα μικρό εκκλησάκι του Τιμίου Σταυρού, το οποίο ο πρώην πρωθυπουργός αποφάσισε να «υιοθετήσει» τιμώντας την μητέρα του, Σταυρούλα Πλουμιδάκη-Μητσοτάκη.


Αν και είναι άγνωστο το πότε ακριβώς πήρε την απόφαση για την κατασκευή δυο τάφων στο συγκεκριμένο κοιμητήριο, την ανακοίνωσε στην οικογένειά του πριν από σχεδόν 15 χρόνια κι έκτοτε ανέλαβε τη φροντίδα του χώρου, σχεδιάζοντας και επιβλέποντας στενά τις εργασίες ανάπλασης.


tafosmitsotaki4
Πηγή: Flashnews


Ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης σήμερα θα «σμίξει» ξανά με την αγαπημένη του σύζυγο, με την οποία τους χώρισε ο θάνατος πριν από πέντε χρόνια, καθώς στις 5 το απόγευμα πρόκειται να ταφεί δίπλα της.


1417515
Πηγή:(ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ / EUROKINISSI/φωτογραφία αρχείου)



Θα προηγηθεί τρισάγιο στη μνήμη του, που θα πραγματοποιηθεί στις 13:30 το μεσημέρι, στην Αγία Μαγδαληνή, στη Χαλέπα, όπου βρίσκεται η σορός του από χθες το βράδυ, οπότε και έφθασε στα Χανιά με C-130.


180519091
Πηγή:ΑΠΕ-ΜΠΕ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΝΔ/ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΠΑΜΗΤΣΟΣ



συνωνυμα ασκησεις β δημοτικου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου