Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

γινεται να μεινεις εγκυος με περιοδο

γινεται να μεινεις εγκυος με περιοδο
γινεται να μεινεις εγκυος με περιοδο
Περιφέρεια Αττικής: Δεν πλαστογραφήθηκε κανένα έγγραφο – Δεν αναφέρεται εντολή εκκένωσης

Φονικές πυρκαγιές: Απάντηση στις καταγγελίες στις οποίες προχώρησε το πρωί της Τρίτης (31/07/2018) ο δήμαρχος Ραφήνας – Πικερμίου, Βαγγέλης Μπούρνους περί πλαστογράφησης εγγράφου αναφορικά με τις φονικές πυρκαγιές στην ανατολική Αττική έδωσε λίγες ώρες αργότερα η Περιφέρεια Αττικής.


αλαιν ρατιε

κοινωνικη και πολιτικη αγωγη στ αρνος

Στις καταγγελίες του κ. Μπουρνούς ότι πλαστογραφήθηκε έγγραφο, στο οποίο φαίνεται ότι συνεδρίασε Συντονιστικό Όργανο, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς και δόθηκε εντολή εκκένωσης, η Περιφέρεια απαντά:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


«Το Πρακτικό της έκτακτης Συνεδρίασης του Συντονιστικού Οργάνου που έλαβε χώρα στην Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής στις 23/7, δεν δύναται να πλαστογραφηθεί καθώς τα Πρακτικά ενός Συλλογικού οργάνου συντάσσονται και επικυρώνονται δεόντως και αποστέλλονται στους συμμετέχοντες σε αυτό όπως και έγινε στη συγκεκριμένη περίπτωση».

Στο Πρακτικό αυτό, περιγράφεται η κατάσταση της μεγάλης πυρκαγιάς, οι δράσεις και οι ενέργειες των αρμόδιων φορέων εκείνες τις δραματικές ώρες, προσθέτει η Περιφέρεια, η οποία αναφέρει ότι το έγγραφο δεν αναφέρεται σε απόφαση «εκκένωσης».

«Το έγγραφο δεν προχωρά σε κανενός είδους αξιολογικές κρίσεις έναντι ουδενός παράγοντα ή φορέα», διευκρινίζεται σχετικά.

Πηγή: Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου