Τρίτη 6 Αυγούστου 2019

τροια ρωμη

τροια ρωμη

Μια μέρα μετά την πολιτική αντιπαράθεση στη Βουλή, ο πρόεδρος της ΝΔ κατηγόρησε τον πρωθυπουργό ότι ηγείται μιας ανίκανης παρέας, που εκείνος διάλεξε, και φτωχοποίησε την χώρα, προσθέτοντας πως άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του και πως όταν δεν μπορεί να κυβερνήσει πολώνει και διχάζει και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα.


αστεριξ και οβελιξ ολα τα τευχη

Ο κ. Μητσοτάκης ξεκαθάρισε πως η ΝΔ δεν θα ακολουθήσει τον πρωθυπουργό σε αυτό τον δρόμο που έχει επιλέξει, χωρίς αυτό να σημαίνει, όπως διευκρίνισε, ότι δεν θα απαντά πολιτικά όπου και όποτε χρειάζεται. Μάλιστα πρόσθεσε πως δεν χρειάζεται να κάνει κανείς σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση γιατί την κάνει η πραγματικότητα στη χώρα, αναφερόμενος στην υπερφορολόγηση και την ανομία.


4276562


EUROKINISSΙ/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ


Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εμφανίστηκε δικαιωμένος για το γεγονός ότι σχεδόν ένα χρόνο πριν, αποφάσισε να προχωρήσει στην επανίδρυση της ΟΝΝΕΔ, τονίζοντας πως ο απολογισμός είναι θετικός, καθώς η ΟΝΝΕΔ είναι μεταξύ άλλων στην πρώτη γραμμή για την υποστήριξη των αδυνάμων, ενώ πρόσθεσε πως η ΝΔ δεν χαρίζει στην αριστερά την κοινωνική αλληλεγγύη.



Ο κ. Τσίπρας ηγείται της ανίκανης παρέας που διάλεξε και φτωχοποιεί τη χώρα. Επιλέγει την πόλωση και τη λάσπη για να κρύψει τις αποτυχίες του pic.twitter.com/8G6oFOe3kI

— Kyriakos Mitsotakis (@kmitsotakis) 4 Νοεμβρίου 2017


φιλικη απογοητευση
τροια ρωμη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου