Τετάρτη 14 Αυγούστου 2019

μεταπτυχιακα για μηχανολογους τει

μεταπτυχιακα για μηχανολογους τει
μεταπτυχιακα για μηχανολογους τει

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας Τερέζα Μέι θα παρουσιάσει σήμερα, Δευτέρα, τα σχέδιά της για το Brexit μετά την απόρριψη της συμφωνίας που είχε κλείσει με τις Βρυξέλλες από τη Βουλή των Κοινοτήτων την περασμένη εβδομάδα. Η εξέλιξη προκαλεί τεράστια αβεβαιότητα στη διαδικασία. Με βάση το καθορισμένο χρονοδιάγραμμα, το ΗΒ πρόκειται να αποχωρήσει από την ΕΕ την 29η Μαρτίου.


μεθοδος μαισνερ

Ερωτηθείς από το τηλεοπτικό δίκτυο ZDF σχετικά με δημοσιεύματα κατά τα οποία η Μέι σκοπεύει να διαπραγματευθεί μια διμερή συμφωνία με την Ιρλανδία, ο Μάας σημείωσε πως δεν είναι καθαρό τι ακριβώς θα σημάνει αυτό.


«Πρέπει να διαπραγματευθούμε, πρέπει να καταλήξουμε σε μια συμφωνία αποχώρησης με τη Βρετανία. Είναι λίγο μυστηριώδες για μένα το τι θέλει η βρετανική κυβέρνηση να διαπραγματευθεί με το Δουβλίνο, το τι είδους συμφωνία θέλει να κλείσει», ανέφερε ο επικεφαλής της γερμανικής διπλωματίας.


Πάντως, η όποια συμφωνία «δεν θα έχει οποιαδήποτε επίπτωση σε αυτό που συμφωνήθηκε με την (Ευρωπαϊκή) Επιτροπή», συμπλήρωσε.


Η εφημερίδα Sunday Times έγραψε ότι η Μέι θέλει να κλείσει μια διμερή συμφωνία με την Ιρλανδία, ώστε να βγει από τη μέση η αμφιλεγόμενη συμφωνία για τον μηχανισμό ασφαλείας που η ΕΕ επιμένει πως πρέπει να υπάρχει ώστε να αποφευχθεί η δημιουργία «σκληρών συνόρων» μεταξύ της Βόρειας Ιρλανδίας και της Δημοκρατίας της Ιρλανδίας.




διαιτα πολυ νερο

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου