Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

ισοπεδωνω μεταφραση

ισοπεδωνω μεταφραση
ισοπεδωνω μεταφραση
καρναβαλι τυρναβου 2016 προγραμμα

Περίπου κάθε εβδομάδα σημειώνεται ένα αντίστοιχο περιστατικό σε σχολείο των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Everytown for Gun Safety, μια οργάνωση που μάχεται κατά της διάδοσης των όπλων στη χώρα.


ποταμος αρδας

Πραγματικά τα αμερικανικά σχολεία είναι ολοένα και λιγότερο ασφαλή από την ένοπλη βία και οι Αμερικανοί μοιάζουν να το έχουν αποδεχθεί. Μάλιστα τα περισσότερα περιστατικά δεν φτάνουν καν στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, με δεδομένη την κοινοτοπία τους.


Οπλοκατοχή, ένα θέμα που διχάζει τις ΗΠΑ, ξανά στο επίκεντρο με φόντο το Λας Βέγκας


Σύμφωνα με μια βάση δεδομένων που κρατά η Washington Post, από το 1999 και μέχρι στιγμής περισσότεροι από 214.000 Αμερικανοί μαθητές της πρωτοβάθμιας και της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης έχουν ζήσει ένα περιστατικό ένοπλης βίας στο σχολείο τους.


Τουλάχιστον 139 παιδιά, εκπαιδευτικοί και άλλοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί σε σχολεία το ίδιο διάστημα.


Οι τραγωδίες ανατροφοδοτούν κάθε φορά την ίδια συζήτηση: πρέπει να τοποθετηθούν ανιχνευτές μετάλλων στα σχολεία; Πρέπει να φέρουν όπλα οι εκπαιδευτικοί;


Στις 14 Φεβρουάριο ένας έφηβος κρατώντας ένα ημιαυτόματο όπλο σκόρπισε τον θάνατο στο λύκειο Μάρτζορι Στόουνμαν Ντάγκλας του Πάρκλαντ, με θύματα 17 συμμαθητές και καθηγητές του.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου