Τρίτη 13 Αυγούστου 2019

βοηθος οικοδομης

Τα σενάρια περί προσχώρησής της στον ΣΥΡΙΖΑ μετά το «ναι» που είπε στον προϋπολογισμό του 2018 έδιναν και έπαιρναν και σήμερα η ίδια με επιστολή της στον πρωθυπουργό, ζήτησε να ενταχθεί ως συνεργαζόμενη στην Κοινοβουλευτική του Ομάδα.


βοηθος οικοδομης

πως ανεβαζω φοτο στο instagram απο iphone

πράσινη επιχειρηματικότητα

Ο Αλέξης Τσίπρας αποδέχθηκε το αίτημα, το οποίο και ανακοινώθηκε στην Ολομέλεια μαζί με το αποτέλεσμα της ονομαστικής ψηφοφορίας.


Κυβερνητική πηγή σχολίασε πως «όσο βαδίζουμε στην έξοδο από τα μνημόνια η κυβερνητική πλειοψηφία αυξάνεται αντί να μειώνεται, όπως συνέβαινε σε αντίστοιχες ψηφοφορίες στο παρελθόν».


megalo
Η Θ. Μεγαλοοικονόμου / Eurokinissi


Στην ονομαστική ψηφοφορία που ζήτησαν ΝΔ, ΔΗΣΥ, ΚΚΕ επί της αρχής του πολυνομοσχεδίου αλλά και σε σειρά άρθρων που αφορούσαν στις απεργίες, τα οικογενειακά επιδόματα, τους πλειστηριασμούς, 154 βουλευτές είπαν «ναι» και 141 «όχι». Η ΝΔ και η ΔΗΣΥ καταψήφισαν επί της αρχής και επί των άρθρων το πολυνομοσχέδιο, το Ποτάμι είπε «όχι» σε όλα αλλά δήλωσε «παρών» στο άρθρο για την κήρυξη απεργίας, ενώ το ΚΚΕ καταψήφισε όλα τα άρθρα, ωστόσο δήλωσε «παρών» στα επιδόματα.


Όπως διευκρίνισε το ΚΚΕ, δήλωσε "παρών" στο άρθρο για τα επιδόματα, διότι παρά το γεγονός ότι αυξάνει το συνολικό κονδύλι και επιδοτεί το πρώτο και δεύτερο παιδί πρόκειται για αναδιανομή της φτώχειας, ενώ την ίδια στιγμή μειώνει τα επιδόματα τριτέκνων και πολυτέκνων.


Στις απουσίες με νόημα καταγράφεται ο Σπύρος Δανέλλης από το Ποτάμι, καθώς πληροφορίες τον έφεραν να διαφωνεί με την γραμμή του κόμματος στη διάταξη για τις απεργίες, επιθυμώντας υπερψήφιση της διάταξης.





βοηθος οικοδομης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου