Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019

διατροφη αθλητη κολυμβησης

διατροφη αθλητη κολυμβησης

Το Μαξίμου είναι, πλέον, αναγκασμένο να προβεί σε επανασχεδιασμό των κινήσεών του τόσο στο ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών όσο και στον επικείμενο ανασχηματισμό.


διατροφη αθλητη κολυμβησης

μονοπτωτα και διπτωτα ρηματα ασκησεις

δημητρης μαρινοπουλος pilates

Ο Αλέξης Τσίπρας αξιολογεί, από χθες το βράδυ, τα νέα δεδομένα καθώς τόσο ο ίδιος όσο και οι στενοί του συνεργάτες αιφνιδιάστηκαν από την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Η κυβέρνηση έχει αποφασίσει να επιχειρήσει ρελάνς ξαναπαίρνοντας την πρωτοβουλία των κινήσεων με την άμεση κατάθεση νέου νόμου για το τηλεοπτικό πεδίο. Σύμφωνα, όμως, με όσα δήλωσε, το πρωί της Πέμπτης στην ΕΡΤ, ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς, δεν είναι, πλέον, σε θέση να εφαρμόσει μια από τις βασικές θέσεις της, τον περιορισμό των τηλεοπτικών αδειών σε τέσσερις.


Ν. Παππάς: Δεν παραιτούμαι


Ο υπουργός Επικρατείας, μιλώντας το πρωί στην ΕΡΤ, διευκρίνισε ότι δεν έχει καμία πρόθεση να παραιτηθεί υποστήριξε ότι μετά την απόφαση του ΣτΕ, η κυβέρνηση δεν μπορεί να περιορίσει τον αριθμό των τηλεοπτικών αδειών σε τέσσερις και σημείωσε ότι όποιος πληροί τα κριτήρια μπορεί, πλέον, να καταβάλει το "προσωρινό ενοίκιο" και να λειτουργήσει τηλεοπτικό κανάλι. Διευκρίνισε, δε, ότι αυτό αφορά και τους παλιούς και τους νέους καναλάρχες. Μιλώντας στο ραδιόφωνο «Παραπολιτικά FM», o Νίκος Παππάς σημείωσε ότι ο νόμος θα κατατεθεί με την μορφή του «κατεπειγόντος» και θα ψηφιστεί το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.


Επιπλέον, ο πρόεδρος της Βουλής Νίκος Βούτσης, μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑϊ ενημέρωσε ότι προχωρά η πρωτοβουλία για συγκρότηση του ΕΣΡ. Η συγκρότηση του ΕΣΡ όμως προϋποθέτει την συναίνεση και της Νέας Δημοκρατίας, κάτι που δεν πρέπει να θεωρείται καθόλου βέβαιο αν η κυβέρνηση επιμείνει στην κατάθεση νέου νόμου τη Δευτέρα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου