Κυριακή 12 Μαΐου 2019

επιτυχια εκδηλωσης

επιτυχια εκδηλωσης
αναπηρικη συνταξη λογω εμφραγματος

Ωστόσο, σύγχρονα μηχανήματα Υπερηχογραφίας ή Ελαστογραφίας – τα οποία αποτελούν την αιχμή του δόρατος της ιατρικής τεχνολογίας - δεν υπάρχουν στα δημόσια νοσοκομεία ούτε στις πανεπιστημιακές κλινικές. Λείπουν οι πόροι για να αποκτηθούν. Απουσιάζει επίσης η απαραίτητη εκπαίδευση και εξάσκηση των ιατρών που θα λειτουργήσουν τα μηχανήματα.


επιτυχια εκδηλωσης

Τα παραπάνω υποστηρίζει προς το CNN GREECE o Παύλος Ζουμπούλης MD PhD, ακτινολόγος, CEO της Ηχοδιαγνωστικής Τομογραφίας και πρόεδρος του συνεδρίου EUROSON SCHOOL το οποίο πραγματοποιείται στις 18 και 19 Ιανουαρίου στο Crown Plaza Hotel.


Στις θεματικές ενότητες του EUROSON SCHOOL συνεργάζονται Kλινικοί ιατροί, Xειρουργοί, Ακτινολόγοι, Παθολογοανατόμοι, με σκοπό να δείξουν τη συμβολή των απεικονιστικών εξετάσεων και της Ιστολογικής εξέτασης στη διάγνωση και την θεραπεία.


Το συνέδριο - που φέρει τον κεντρικό τίτλο: “Elastography & Interventional US”- οργανώνει η Ελληνική Εταιρεία Μελέτης και Εφαρμογής των Υπερήχων στην Ιατρική και την Βιολογία (HSUMB), σε συνεργασία με την Ευρωπαϊκή Εταιρεία Υπερήχων στην Ιατρική και την Βιολογία (EFSUMB).


Σύμφωνα με τον κ. Ζουμπούλη, το πρόγραμμα EUROSON SCHOOL αποτελείται από θεματικά/ανατομικά θέματα. Κάθε θέμα χωρίζεται σε Θεωρητικό και Πρακτικό μάθημα. Το θεωρητικό μέρος αποτελείται από διαλέξεις, ενώ το Πρακτικό μέρος αποτελείται από παρουσιάσεις που επιδεικνύουν την τεχνική μιας υπερηχογραφικής εξέτασης. Μετά την επίδειξη, οι ομιλητές αναμένεται να παρουσιάσουν την τεχνική εξέτασης σε ένα μικρό ακροατήριο, χρησιμοποιώντας βίντεο σε υπερηχογράφο σε ένα ανατομικό phantom ή μοντέλο.


Με αφορμή το σημαντικό αυτό επιστημονικό συνέδριο, το CNN GREECE μίλησε με τον κ. Παύλο Ζουμπούλη για την επόμενη ημέρα της Υπερηχογραφίας και ελαστογραφίας στην Ελλάδα, για τις προσδοκίες των ασθενών από τα νέα επιστημονικά δεδομένα, για το τι μας έχουν διδάξει μέχρι σήμερα οι υπέρηχοι αλλά και για το πόσο επηρέασαν την επιστήμη των υπερήχων τα Μνημόνια.



μαγειρικα σκευη κατσαρολες

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου