Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

καταγγελια στο δημο θεσσαλονικης

καταγγελια στο δημο θεσσαλονικης

Οι αστυνομικοί ψάχνουν για απειλητικά μηνύματα ή και mail που θα μπορούσε να είχε δεχτεί ο δικηγόρος. Παράλληλα, από τις τηλεφωνικές σαρώσεις που γίνονται γύρω από το δικηγορικό γραφείο προσπαθούν να εντοπίσουν τηλεφωνικούς αριθμούς που μπορεί να παραπέμπουν στα πρόσωπα των δολοφόνων.


καταγγελια στο δημο θεσσαλονικης

ιν σταιλ σοπ

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από όλους τους συνεργάτες του δικηγόρου αλλά και από τα συγγενικά του πρόσωπα όταν θα είναι όμως σε κατάσταση να μιλήσουν καθώς παραμένουν όλοι σοκαρισμένοι από την εν ψυχρώ δολοφονία.


Πάντως με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι έχουν να κάνουν με συμβόλαιο θανάτου από μαφιόζους.


Με τα μέχρι τώρα στοιχεία η ΕΛΑΣ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες πήγαν στο γραφείο του δικηγόρου με μοναδικό σκοπό να τον εκτελέσουν.


Την ώρα εκείνη στο γραφείο βρισκόταν και ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο οποίος όμως, μετά τη δολοφονία, ήταν σε μεγάλη ταραχή με αποτέλεσμα να μην μπορεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, να δώσει λεπτομερή κατάθεση για τα όσα έγιναν.


zafeiropoulos



νομοι ελλαδα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου