Κυριακή 21 Απριλίου 2019

κοινή αίτηση συζύγων για υπερχρεωμένα νοικοκυριά

οικολογια εκθεση σχεδιαγραμμα

Η πρωθυπουργός της Βρετανίας, ελπίζει να «κλειδώσει» τον επόμενο μήνα μια συμφωνία σχετικά με την περίοδο μετάβασης που θα εξομαλύνει την αποχώρηση της χώρας της από την Ευρωπαϊκή Ένωση το 2019.


εγχειρηση καρκινου μαστου βιντεο

Η Μέι όπως και υπουργοί της σκοπεύουν να εξηγήσουν με λεπτομέρειες τη θέση της χώρας τους σχετικά με αυτό που θεωρούν μια καλή συμφωνία για το Brexit σε μια σειρά ομιλιών που θα εκφωνήσουν τις επόμενες εβδομάδες. Την αρχή θα κάνει αύριο, Τετάρτη, ο υπουργός Εξωτερικών, Μπόρις Τζόνσον.


Την ίδια ώρα, ένας Γερμανός αξιωματούχος είπε από την πλευρά του ότι η νέα κυβέρνηση που θα σχηματισθεί δεν προτίθεται να τροποποιήσει τη θέση της στο θέμα του Brexit.


«Κάποιος με ρώτησε σήμερα: άραγε η νέα κυβέρνηση της Γερμανίας θα αλλάξει την πολιτική της για το #Brexit; Δεν υπάρχει καμία υπόνοια ότι θα υπάρξει αλλαγή πολιτικής!», έγραψε σήμερα στο Twitter ο Πέτερ Πτάσσεκ, ο συντονιστής της Γερμανίας για το Brexit.



Somebody asked me today: will a new German government change its #Brexit policy? Nothing hints to such a policy shift! Expect us to follow our long-standing interest in the integrity of the single market and cohesion of the #EU.

— Peter Ptassek (@GermanyonBrexit) 13 Φεβρουαρίου 2018


κοινή αίτηση συζύγων για υπερχρεωμένα νοικοκυριά
κοινή αίτηση συζύγων για υπερχρεωμένα νοικοκυριά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου