Τετάρτη 17 Απριλίου 2019

εισιτηρια αεκ μεσος ορος

Επισήμως, η κυβέρνηση δεν επιβεβαιώνει ότι προτίθεται να παρατείνει για δύο χρόνια τη λειτουργία του κόφτη δημοσιονομικής διόρθωσης (2018-2019) όμως η αναφορά στην περασμένη άνοιξη δείχνει σαφώς προς την κατεύθυνση του κόφτη, ο οποίος τότε δημιουργήθηκε για να μην ληφθούν τα πρόσθετα μέτρα που ζητούσε το ΔΝΤ (ύψους 3,6 δισ. τότε).


εισιτηρια αεκ μεσος ορος

προληψη φλεβιτιδας

Το Μαξίμου δια των στελεχών του, κάνει λόγο για την ανάγκη να βρεθεί μία ισορροπία στη διαπραγμάτευση, δηλαδή ένας πολιτικός συμβιβασμός και ευελπιστεί πως οι δανειστές θα δεχτούν την ελληνική πρόταση, ούτως ώστε η διαπραγμάτευση να οδηγήσει στην ολοκλήρωση της αξιολόγησης.


Το Μέγαρο Μαξίμου στέλνει τα στελέχη του σε περιοδείες, μία απόφαση που ελήφθη πριν από περίπου 10 ημέρες από τον πρωινό καφέ σε μία προσπάθεια προσέγγισης της κοινωνίας. Σε εκείνη την σύσκεψη κρίθηκε σκόπιμο να μην είναι μόνο ο πρωθυπουργός το πρόσωπο που θα βγαίνει έξω στον κόσμο, αλλά και οι υπουργοί με κύριο μέλημα την επανασύνδεση του ΣΥΡΙΖΑ με τους πολίτες και την γνωστοποίηση-προώθηση του κυβερνητικού έργου.


Οι Νίκος Παππάς και Δημήτρης Τζανακόπουλος περιόδευσαν χθες σε Πάτρα και Κόρινθο αντιστοίχως και ήρθαν σε επαφή με πολίτες και τοπικούς φορείς ενώ επισκέφθηκαν και δημόσια ιδρύματα της περιοχής.


Οι δύο υπουργοί, έδωσαν και συνέντευξη Τύπου, επαναλαμβάνοντας την κεντρική γραμμή της κυβέρνησης. Αυτή συνοψίζεται στο ότι ο πρωθυπουργός δεν σκέφτεται τις εκλογές και ότι δεν υπάρχει περίπτωση η κυβέρνηση να καταφύγει στην επιλογή ενός δημοψηφίσματος σε περίπτωση αδιεξόδου στην προσπάθεια επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές.




ποσο πληρωνομαι την κυριακη
εισιτηρια αεκ μεσος ορος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου