Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

τραγουδι πιο καλη η μοναξια

τραγουδι πιο καλη η μοναξια
χαπι για ζαχαρο
στερλινα σε ευρω σημερα

Οι αποφάσεις για το πού ακριβώς και με ποιον τρόπο θα διανεμηθεί, θα παρθούν προς το τέλος Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου, διευκρίνισε ο κ. Βερναρδάκης, μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό στο Κόκκινο, εκτιμώντας ότι οι θεσμοί θα είναι σύμφωνοι.


τραγουδι πιο καλη η μοναξια

«Τη θεωρώ δεδομένη ... πέρυσι, η αντίρρησή τους ήταν ότι θα μπορούσε να είναι πιο στοχευμένοι οι πληθυσμοί στους οποίους κατευθύνεται. Επί της ουσίας δεν υπήρχε αντίρρηση, αλλά στο πώς και σε ποιους», ανέφερε.

«Φέτος θα είναι αρκετά πιο στοχευμένο... σε πληθυσμούς που έχουν συμπιεστεί πάρα πολύ από την κρίση, όχι μόνο στους συνταξιούχους. Έχουμε και άλλα, ευρύτερα στρώματα που έχουν πληγεί, πρέπει να δούμε πώς θα εντάξουμε κατηγορίες του υπόλοιπου πληθυσμού», συνέχισε ο ίδιος.


Στόχος το κλείσιμο της αξιολόγησης εντός του 2017


Αναφερόμενος στο ταξίδι του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ και τις επαφές που θα έχει εκεί με την Κριστίν Λαγκάρντ και τον Ντόναλντ Τραμπ, ο κ. Βερναρδάκης τόνισε ότι «ήδη από την προετοιμασία του ταξιδιού όμως, είναι προφανές ότι είναι θετικά τα πράγματα για τα ελληνικά συμφέροντα, αφενός για το επενδυτικό ενδιαφέρον και αφετέρου για τις διαπραγματεύσεις ενόψει της τρίτης αξιολόγησης. Άρα, έχει πολύ μεγάλη σημασία το ραντεβού και η στάση των ΗΠΑ σε σχέση με το ΔΝΤ. Βρισκόμαστε σε μία διαδικασία που τα πράγματα να κυλούν ομαλά και προς θετική κατεύθυνση».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου