Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

ιερα μονη σκουρτα βοιωτιας

«Η κ. Μπακογιάννη θα έπρεπε να γνωρίζει και ως πρώην υπουργός Εξωτερικών ότι η εξωτερική πολιτική δεν γίνεται με tweets. Όσο για την ουσία του ζητήματος, την ενημερώνουμε ότι η κυβέρνηση έχει και τη βούληση, αλλά και την ικανότητα να λύσει ένα πρόβλημα που κληροδότησε στη χώρα η δική της παράταξη» τόνισε ο κ. Τζανακόπουλος, συμπληρώνοντας καυστικά ότι «μέχρι τότε» η κυβέρνηση αναμένει να ενημερωθεί από την αξιωματική αντιπολίτευση εάν η θέση της ΝΔ για εξεύρεση λύσης είναι αυτή του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη ή του Αντώνη Σαμαρά.


ιερα μονη σκουρτα βοιωτιας

χολιδης καινουριο τραγουδι

το στοιχημα θεατρο ρανταρ

Νωρίτερα, η Ντόρα Μπακογιάννη κάλεσε την κυβέρνηση να ξεκαθαρίσει τη θέση της σε σχέση με το Σκοπιανό. Εκτίμησε δε, ότι η κυβερνητική πλειοψηφία προσέρχεται στη διαπραγμάτευση με δυο διαφορετικές θέσεις.


«Η ευθύνη είναι τεράστια. Έχουμε μια κυβέρνηση που πάει στη διαπραγμάτευση με δυο διαφορετικές θέσεις και είναι καταδικασμένη να αποτύχει», είπε η κυρία Μπακογιάννη μιλώντας στον ρ/σ Θέμα 104.6, ενώ αναφερόμενη σε σχετικές δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου σημείωσε: «Αυτό που οφείλει να κάνει ο κ. Τζανακόπουλος, είναι να μας πει με ποια θέση διαπραγματεύεται η κυβέρνηση. Εμείς δεν κρυφτήκαμε ποτέ. Το μείζον θέμα είναι ποια είναι η εθνική θέση».


Μάλιστα, χαρακτήρισε την κυβέρνηση «βαθιά διχασμένη». «Λυπάμαι που το λέω αλλά ένας υπουργός Εξωτερικών δεν έχει εθνική θέση» συμπλήρωσε η ίδια, υπογραμμίζοντας παράλληλα ότι «περιμένει να δει την πρόταση της κυβέρνησης».


Ξεκαθάρισε, ωστόσο, ότι η ΝΔ δεν θα ψηφίσει μια πρόταση που θα φέρει μεμονωμένα ένα κόμμα.




ιερα μονη σκουρτα βοιωτιας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου