Παρασκευή 31 Μαΐου 2019

εμπορικο ναυτικο υγειονομικες εξετασεις

εμπορικο ναυτικο υγειονομικες εξετασεις
Τρόμος στην Ημαθία: Κουκουλοφόροι έδεσαν και λήστεψαν 59χρονη

Δύο άντρες έχοντας καλυμμένα τα πρόσωπά τους, εισέβαλαν σπάζοντας παράθυρο της πίσω πλευράς του σπιτιού, στο Πλατύ Ημαθίας.


cafe σταβλος θησείο

ροτβαιλερ κλαιει

Με την απειλή μαχαιριού ακινητοποίησαν και έδεσαν τη γυναίκα αρπάζοντας 60 ευρώ, το κινητό της τηλέφωνο και την κάρτα τραπεζικών συναλλαγών.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή αφού κλείδωσαν και άφησαν δεμένη την άτυχη γυναίκα. Η ίδια έπειτα από λίγο κατάφερε να λυθεί και να καλέσει σε βοήθεια.

Την υπόθεση διερευνά το Τμήμα Ασφάλειας Αλεξάνδρειας, σύμφωνα με το emvolos.gr.



εμπορικο ναυτικο υγειονομικες εξετασεις

ελιες και θερμιδες

ελιες και θερμιδες

Λίγες μέρες μετά τη δημοσιοποίηση ενός βίντεο από την Deutsche Welle, στο οποίο αποτυπώνονται οι άθλιες συνθήκες διαβίωσης στον καταυλισμό, ο Βέρβεϊ επιρρίπτει τις ευθύνες για αυτή την εικόνα στις ελληνικές Αρχές, σημειώνοντας πως «η Κομισιόν έχει διαθέσει τα χρήματα προκειμένου να διασφαλιστούν οι κατάλληλες συνθήκες ζωής για όλους. Ωστόσο η Κομισιόν δεν μπορεί να διατάξει την δημιουργία ή επέκταση της ικανότητας αποδοχής, κόντρα στην αντίθεση των αρμόδιων αρχών».


ελιες και θερμιδες

νεος αγροτης 2014

Μιλώντας στο περιοδικό New Europe, σημειώνει πως βασικό πρόβλημα στο μεταναστευτικό ζήτημα στην Ελλάδα είναι «ο σοβαρός υπερπληθυσμός στα hotspot», εκτιμώντας πως «μια βιώσιμη λύση απαιτεί μια πιο αποτελεσματική πολιτική επιστροφών».


moria


Στο δημοσίευμα αναφέρεται η τελευταία αναφορά του υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, σύμφωνα με την οποία 7.373 πρόσφυγες και μετανάστες βρίσκονται στο νησί της Μυτιλήνης, παρ’ όλο που επισήμως η χωριτικότητά του περιορίζεται στα 3.253 άτομα. Στη Μόρια φιλοξενούνται 5.485 μετανάστες, μεταξύ των οποίων γυναίκες σε κατάσταση εγκυμοσύνης και μικρά παιδιά, σε απαράδεκτες συνθήκες υγιεινής.



η ωφελεια κλιση στα αρχαια

ωραριο ελτα αιγαλεω

συρτης πορτας με αλυσιδα

«Προσέξαμε, ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ ανέθεσε στο επικεφαλής του μεικτού γενικού επιτελείου, να συγκροτήσει τις στρατιωτικο-διαστημικές δυνάμεις ως ξεχωριστό σώμα των ενόπλων δυνάμεων» δήλωσε η Ζαχάροβα, υπογραμμίζοντας ότι «το πιο ανησυχητικό την είδηση αυτή, είναι ότι ορίζεται σαφώς ο στόχος της ανάθεσης, ο οποίος συνίσταται στην επικράτηση (των ΗΠΑ) στο Διάστημα».


ωραριο ελτα αιγαλεω

Η Ζαχάροβα είπε ότι «η πρωτοβουλία αυτή επιβεβαιώνει το ότι η Ουάσιγκτον «εκπονεί σχέδια μεταφοράς εξοπλισμών στο διαστημικό χώρο με απώτερο στόχο τη πιθανή διεξαγωγή στο Διάστημα εχθροπραξιών».


«Αυτό δεν συνιστά εικασία, αλλά αντιλαμβανόμαστε την πραγματικότητα» και «αναμφίβολα θα παρακολουθούμε πολύ προσεκτικά τις επιδιώξεις αυτές της Ουάσιγκτον και θα αναλύουμε τις πιθανές συνέπειες» σημείωσε η Ζαχάροβα, προσθέτοντας ότι:



Η ανάπτυξη στρατιωτικών δυνάμεων στο Διάστημα…θα επιδρούσε αποσταθεροποιητικά στην στρατηγική σταθερότητα και την διεθνή ασφάλεια.



«Η Ρωσία», είπε η Ζαχάροβα, «έχει διαμετρικά αντίθετη θέση και δίνει προτεραιότητα στην αξιοποίηση και εξερεύνηση του Διαστήματος για καθαρά ειρηνικούς σκοπούς».



κως αεροδρομιο αποσταση
ωραριο ελτα αιγαλεω

παπουτσια lacoste γυναικεια 2012

παπουτσια lacoste γυναικεια 2012

Με ένα νέο βιωματικό πρόγραμμα που υπολογίζεται να ξεκινήσει αρχές του χρόνου και να ολοκληρωθεί τον Μάιο του 2019 , αναμένεται να εκπαιδευτούν 3.000 μαθητές Δ/θμιας εκπαίδευσης πάνω σε ζητήματα οδικής ασφάλειας και σωστής οδικής συμπεριφοράς. Τα εκπαιδευτικά προγράμματα, θα πραγματοποιηθούν σε σχολεία της Αθήνας και της Πάτρας.


παπουτσια lacoste γυναικεια 2012

κοχλιας θαλασσα

φοβάμαι για σενα στιχοι

Στο εκπαιδευτικό βιωματικό πρόγραμμα για μαθητές Δ/θμιας εκπαίδευσης που έχει σχεδιάσει το Ι. Ο.ΑΣ. και θα υλοποιήσει φέτος με την υποστήριξη της Bosch Eλλάδας, γίνεται χρήση του ειδικού εξοπλισμού της κινητής μονάδας που διαθέτει το Ινστιτούτο, όπως γυαλιά προσομοίωσης μέθης, ζυγαριά συσχέτισης μάζας-ταχύτητας, προσομοιωτές ανατροπής και πρόσκρουσης αυτοκινήτου. Οι μαθητές και εν δυνάμει οδηγοί, μέσω της χρήσης του παραπάνω εξοπλισμού αλλά και μέσα από παρουσιάσεις και videos, ενημερώνονται για την αξία της χρήσης της ζώνης ασφαλείας, για το ότι αλκοόλ και οδήγηση δεν πάνε ποτέ μαζί, καθώς και για το πόσο σημαντικό είναι να τηρούμε τα όρια ταχύτητας και να σεβόμαστε τον Κ. Ο.Κ. Το πρόγραμμα διδάσκεται από ειδικούς εκπαιδευτές και έχει διάρκεια τρείς ώρες.


Το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι. Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», συστάθηκε το 2005 με σκοπό τη μείωση των τροχαίων δυστυχημάτων, μέσω της προώθησης δραστηριοτήτων σε θέματα που προάγουν την οδική ασφάλεια και την κυκλοφοριακή αγωγή. Η Bosch από την άλλη πλευρά, ως ο μεγαλύτερος παγκοσμίως προμηθευτής της αυτοκινητοβιομηχανίας και με εφευρέσεις ορόσημο για την ασφάλεια του αυτοκινήτου : το ABS, η μονάδα ελέγχου αερόσακου, το ΕSP, το σύστημα πέδησης έκτακτης ανάγκης, το σύστημα διατήρησης της λωρίδας κυκλοφορίας, το σύστημα ανίχνευσης κόπωσης του οδηγού και το σύστημα αυτόματης ρύθμισης της απόστασης, συμβάλλει και αυτή από τη δική της μεριά στην μείωση των τροχαίων συμβάντων. Γι’ αυτό σήμερα, αμφότερες πλευρές μοιράζονται τον ίδιο στόχο που δεν είναι άλλος από το να βελτιωθεί η οδική ασφάλεια στην Ελλάδα και να σταματήσει η χώρα, να κατέχει μια από τις χειρότερες θέσεις στην Ευρώπη όσον αφορά τα τροχαία δυστυχήματα.


Τα εκπαιδευτικά προγράμματα του Ινστιτούτου έχουν την έγκριση του Ινστιτούτου Εκπαιδευτικής Πολιτικής και του Υπουργείου Παιδείας. Επιπλέον, το Ι. Ο.ΑΣ. είναι πιστοποιημένο κατά ISO 29990:2010 για τα εκπαιδευτικά του προγράμματα.


κεικ νηστισιμο με λαδι και πορτοκαλι

κεικ νηστισιμο με λαδι και πορτοκαλι

Ο Έλληνας σουπερ σταρ των "ελαφιών" επιλέχθηκε από την ομάδα για να καλέσει τον κόσμο στο γήπεδο για τα πρώτα δύο ματς με τους Χόρνετς (26/10) και Νετς (29/9), μέσα από ένα μικρό βίντεο-τίζερ.


κεικ νηστισιμο με λαδι και πορτοκαλι

ιδιωτικο ωρλ

"Ημέρα αγώνα. Δεν υπάρχει κανένα άλλο καλύτερο μέρος για να είναι κανείς από εδώ (το γήπεδο). Με τους συμπαίκτες σου. Την οικογένεια σου. Φτιάχνουμε κάτι ξεχωριστό. Ας πιάσουμε δουλειά", είναι τα λόγια του Γιάννη Αντετοκούνμπο. Το σλόγκαν της χρονιάς, "το μέλλον φαντάζει ευοίωνο" και ο Giannis είναι η μεγάλη ελπίδα του Μιλγουόκι.



We are building something special.

It's time to get to work!

Get Tip Off Week Tickets: https://t.co/iVc3EBeS1Z pic.twitter.com/kosG2ln97q

— Milwaukee Bucks (@Bucks) October 21, 2016


ευκλείδης τσακαλώτος γενεθλια

παντοτινη φιλια ποιηματα

παντοτινη φιλια ποιηματα

Το περιστατικό σημειώθηκε λιγότερο από 24 ώρες μετά την πτήση τρόμου της Southwest. Το εσωτερικό μέρος ενός παραθύρου αεροπλάνου της Air India έπεσε και πλάνα βίντεο που κυκλοφόρησαν δείχνουν μία από τις αεροσυνοδούς να επιχειρεί να το βάλει και πάλι στη θέση του.


παντοτινη φιλια ποιηματα

δοκιμαστικο στα αγγλικα

προκαταβολη φορου σε επε

Το παράθυρο «ξεκόλλησε» λόγω των αναταράξεων που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι αναταράξεις ήταν τόσο ισχυρές που τρία άτομα χρειάστηκαν ιατρική περίθαλψη μετά την προσγείωση του αεροπλάνου.


Σύμφωνα με τους Times οf India, το αεροπλάνο εκτελούσε πτήση εσωτερικού που διαρκεί μόλις 30 λεπτά. Στα 15 όμως απ’ αυτά τα λεπτά, οι αναταράξεις ήταν σφοδρές.




Πέμπτη 30 Μαΐου 2019

αυτοκολλητες ετικετες γυαλιστερες

Δημοσιογραφικές πληροφορίες που δεν επιβεβαιώνονται από την κυβέρνηση και δεν σχολιάζονται από τους θεσμούς αναφέρουν πως το οικονομικό επιτελείο έχει δεχθεί πιέσεις για μείωση του αφορολογήτου από τις 8.636 ευρώ που είναι σήμερα κάτω από τις 3.500 ευρώ, μέσω της περικοπής της επιστροφής φόρου από τα 1.900 ευρώ στα μόλις 700 ευρώ.


αυτοκολλητες ετικετες γυαλιστερες

αυτοκολλητες ετικετες γυαλιστερες

μα το δικο σου αμαρτημα καζαντζιδης

Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να εξασφαλίσει επιπλέον έσοδα 2% του ΑΕΠ ή 3,6 δισ. ευρώ ετησίως και θα ήταν συμβατό με τις εισηγήσεις του ΔΝΤ για πρόσθετα μέτρα ώστε να επιτευχθεί ο στόχος για πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% του ΑΕΠ από το 2018 και μετά.


Κυβερνητικές πηγές στις οποίες απευθύνθηκε το CNN Greece περιέγραφαν ως «σπέκουλα» τα συγκεκριμένα σενάρια.


Μέχρι σήμερα αυτό που είναι γνωστό και επιβεβαιωμένο είναι ότι το ΔΝΤ ζητούσε ήδη πριν από το καλοκαίρι του 2016 τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στο ύψος των 5.000 ευρώ, υποστηρίζοντας ότι η μεταρρύθμιση στη φορολογία δεν έχει αντιμετωπίσει τις πολύ γενναιόδωρες απαλλαγές στην Ελλάδα, οι οποίες επιτρέπουν σε πάνω από τους μισούς μισθωτούς να εξαιρούνται από τη φορολογία εισοδήματος, όταν ο μέσος όρος στην ευρωζώνη είναι της τάξεως του 8%.


Τη μείωση του αφορολόγητου ορίου στις 5.000 ευρώ είχε εισηγηθεί πρώτη η Παγκόσμια Τράπεζα, στο πλαίσιο της παροχής τεχνικής βοήθεια για το Κοινωνικό Εισόδημα Αλληλεγγύης, με τον οργανισμό να συσχετίζει την περικοπή του αφορολογήτου με τη χορήγηση στοχευόμενη στήριξης στους πιο αδύναμους.


Στην περίπτωση που εφαρμοζόταν από το 2018 μειωμένο αφορολόγητο όριο 5.000 ευρώ από 8.636 ευρώ που είναι σήμερα, τότε μισθωτοί και συνταξιούχοι που έχουν εισοδήματα στο όριο του αφορολογήτου θα βρίσκονταν αντιμέτωποι με μεγάλες φορολογικές επιβαρύνσεις περίπου κατά 800 ευρώ ανά φορολογούμενο. Αυτό διότι η έκπτωση φόρου των 1.900 ευρώ που ισχύει σήμερα για έναν άγαμο θα μειωνόταν στα επίπεδα των 1.100 ευρώ.


Κατά κάποιους η συζήτηση για αφορολόγητο στα 3.500 ευρώ ουσιαστικά γίνεται για να προετοιμαστεί το έδαφος για αφορολόγητο στα 5.000 ευρώ που είναι και η επίσημη θέση του ΔΝΤ. Όπως τονίζουν το «μαξιμαλιστικό» όριο των 3.500 ευρώ θα καταστήσει διαπραγματευτική επιτυχία ενδεχόμενη μείωση του αφορολογήτου στις 5.000 ευρώ από 8.636 ευρώ σήμερα. Πάντως, αρμοδίως η κυβέρνηση διαψεύδει τα σενάρια αυτά.



ο καιρος ναυπλιο μετεο

αγορα ασημενιων κοσμηματων θεσσαλονικη

αγορα ασημενιων κοσμηματων θεσσαλονικη
αγορα ασημενιων κοσμηματων θεσσαλονικη
φυτεμα σκορδου σε γλαστρα

Αυτές είναι οι κυριότερες διαπιστώσεις της μελέτης «Global Burden Disease», που κάθε χρόνο αξιολογεί την κατάσταση της υγείας στον κόσμο και η οποία παρουσιάσθηκε σε επτά επιμέρους δημοσιεύσεις στο ιατρικό περιοδικό "The Lancet", με επικεφαλής τον καθηγητή Κρίστοφερ Μάρεϊ, διευθυντή του Ινστιτούτου Μέτρησης και Αξιολόγησης της Υγείας του Πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον στο Σιάτλ.


τατουαζ πατουσα γατας

Η παγκόσμια γεννητικότητα, σύμφωνα με τον «συντελεστή ολικής γεννητικότητας», ο οποίος δείχνει τον μέσο αριθμό παιδιών που μια γυναίκα θα κάνει στη διάρκεια της ζωής της, εμφανίζει μείωση μετά το 1950. Το 2017, 91 χώρες είχαν συντελεστή γεννητικότητας μικρότερο του δύο, πράγμα που σημαίνει ότι το μέγεθος του πληθυσμού τους είναι αδύνατο να διατηρηθεί. Μεταξύ 2010-2017 33 χώρες είχαν μειούμενο πληθυσμό, μεταξύ των οποίων η Ελλάδα, η Πορτογαλία, η Ισπανία, η Ρουμανία, η Πολωνία, η Γεωργία, η Ιαπωνία και η Κούβα.



τι να κανετε στην αθηνα

τι να κανετε στην αθηνα
ραικο θεσπρωτιας

«Και για να το πετύχουμε τούτο χρειάζεται, επιτέλους, ο όποιος ομφάλιος λώρος μας δένει με τις όποιες εγγυήτριες δυνάμεις να αποκοπεί», τόνισε ο πρόεδρος Αναστασιάδης.


τι να κανετε στην αθηνα

Σε χαιρετισμό στην δεξίωση, που παρέθεσε ο Έλληνας πρεσβευτής Ηλίας Φωτόπουλος, για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Κύπριος πρόεδρος είπε ότι τείνει χείρα φιλίας, αλλά και κατανόησης προς τους Τουρκοκύπριους. Η επίλυση του Κυπριακού, επεσήμανε, θα είναι εκείνη που θα βοηθήσει, «ώστε να υπάρξουν άριστες σχέσεις και με την Τουρκία, αλλά και για τις προοπτικές της Τουρκίας είτε όσον αφορά τους ευρωπαϊκούς της προσανατολισμούς, είτε σε ό, τι αφορά τις ενεργειακές της ανάγκες».


Εξάλλου, ο κ. Αναστασιάδης τόνισε, όπως μετέδωσε το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ότι ο κυπριακός λαός βιώνει και εμπνέεται καθημερινά από τις αξίες και τα ιδανικά, που συνέθεσαν την Εθνική Παλιγγενεσία του '21, και αντλεί κουράγιο και σθένος στον δικό του συνεχιζόμενο αγώνα επιβίωσης, νιώθοντας δίπλα του την ανιδιοτελή υποστήριξη της Ελλάδας, τόνισε ο πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας. «Για αυτή τη στήριξη εκφράζουμε για μία ακόμη φορά τις βαθύτατες μας ευχαριστίες», δήλωσε.


Με τη σειρά του, ο Έλληνας πρεσβευτής Ηλίας Φωτόπουλος, σε ομιλία του επεσήμανε ότι σήμερα η Ελλάδα, 197 χρόνια μετά, και αφού διένυσε μία διαδρομή δύσκολη και με συνθήκες συχνά αντίξοες, «μπορεί να υπερηφανεύεται ότι αποτελεί μέρος του ανεπτυγμένου κόσμου, ισότιμο μέλος των μεγαλύτερων διεθνών οργανισμών αλλά και αναπόσπαστο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας».


Η αστάθεια και η διαρκής κινητικότητα, που παρουσιάζει το διεθνές περιβάλλον και, μαζί του, οι γεωπολιτικές ισορροπίες και τα γεωστρατηγικά συμφέροντα, απαιτούν, ανέφερε, εγρήγορση και συνεργασία.


«Οι συνεργασίες, τις οποίες προωθούμε Ελλάδα και Κύπρος, τριμερείς και άλλες, δεν στρέφονται εναντίον άλλων κρατών», είπε και σημείωσε εμφαντικά:



Αυτή, θεωρούμε, είναι η απάντηση που πρέπει να δοθεί σε εκείνους που, αντί της συνεργασίας, επιλέγουν την αμφισβήτηση, τον αναθεωρητισμό, την προκλητικότητα.



Ο κ. Φωτόπουλος υπογράμμισε ότι η Ελλάδα και η Κύπρος από κοινού θα συνεχίζουν να αγωνίζονται αταλάντευτα, με μεθοδικότητα και προσήλωση στο στόχο, για την εξεύρεση μίας δίκαιης, βιώσιμης και λειτουργικής λύσης του Κυπριακού ζητήματος, που:



Θα αντιμετωπίζει την Κύπρο ως ένα σύγχρονο, ευρωπαϊκό, ευνομούμενο, ανεξάρτητο και κυρίαρχο κράτος, χωρίς στρατό κατοχής και παρωχημένα συστήματα εγγυήσεων τρίτων και παρεμβατικά δικαιώματα. Ένα κανονικό κράτος.



Επίσης, διαβεβαίωσε ότι για την Ελλάδα και την ελληνική εξωτερική πολιτική η επίλυση του Κυπριακού «αποτελεί θέμα ύψιστης προτεραιότητας». Η Ελλάδα , τόνισε, «βρίσκεται πάντοτε δίπλα στην Κυπριακή Δημοκρατία, και αυτό θα συνεχίσει να πράττει, συνεισφέροντας εποικοδομητικά ο, τιδήποτε κριθεί αναγκαίο, προκειμένου να επανενωθεί η Κύπρος».




nikon d3200 κοκκινη

δημοσ αθηναιων ξεναγησεισ 2014

μας πρήζει
κούσκουρα 6

Κάνοντας τους απαραίτητους υπολογισμούς, προκύπτει πως κάθε θέση διεκδικείται από 131 ενδιαφερόμενους, ενώ συνολικά το πλήθος των προτιμήσεων ανέρχεται σε 18.497, δεδομένου ότι αρκετοί από αυτούς διεκδικούν περισσότερες από μία θέσεις.


δημοσ αθηναιων ξεναγησεισ 2014

Αναλυτικά, από τις υποβληθείσες αιτήσεις οι 2.202 αφορούν στις 16 θέσεις κατηγορίας Π. Ε., 786 για την κάλυψη 9 θέσεων κατηγορίας T. Ε. και 5.287 για τις 38 θέσεις κατηγορίας Δ. Ε.


Περισσότερες προτιμήσεις στην κατηγορία ΠΕ έχε ο κλάδος/ειδικότητα Διοικητικού Οικονομικού (1.786), ενώ το Διοικητικού Λογιστικού είναι πρώτο σε προτιμήσεις τόσο στην κατηγορία ΤΕ (389) όσο και στην κατηγορία ΔΕ (6.618). Στην τελευταία κατηγορία εξίσου δημοφιλής είναι και ο κλάδος Διοικητικών Γραμματέων (6.236).



δημοσ αθηναιων ξεναγησεισ 2014

δικαστικές διακοπές 2017

δικαστικές διακοπές 2017

Τα εκρηκτικά εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν στο πλοίο στα ανοιχτά της Κρήτης και είχαν προορισμό πιθανότατα τη Λιβύη. Η διαδικασία εκφόρτωσης του φορτίου αναμένεται να διαρκέσει περίπου 12 ώρες, ενώ το πλοίο, σύμφωνα με πληροφορίες, θα προσεγγίσει το λιμάνι της Καβάλας.


δικαστικές διακοπές 2017

ο ομορφοτερος αντρας του κοσμου

Στη συνέχεια, τα εκρηκτικά θα μεταφερθούν σε αποθήκη του στρατού ξηράς.


Να υπενθυμίσουμε πως και τα οκτώ μέλη του πληρώματος του φορτηγού πλοίου προφυλακίστηκαν. Πρόκειται για δύο Ουκρανούς, πέντε Ινδούς και έναν Αλβανό, στους οποίους απαγγέλθηκαν κατηγορίες για παράβαση του νόμου 2168/93 που αφορά τον εφοδιασμό ομάδων, αλλά και για διατάραξη ασφάλειας πλοίων.


Στελέχη του Λιμενικού Σώματος έχουν αναφέρει ότι το πλοίο με εκρηκτικά θα έσπαγε το εμπάργκο και θα κατέληγε στη Λιβύη χωρίς κανείς να μπορεί να αποκλείσει τίποτα για τους παραλήπτες. Σημειώνεται ότι από την Ευρωπαϊκή Ένωση υπάρχει κοινοτική οδηγία που απαγορεύει τη μεταφορά και πώληση όπλων και εκρηκτικών υλικών, που μπορεί να χρησιμοποιηθούν για εσωτερική καταστολή, στη Λιβύη.


Ο εκπρόσωπος της πλοιοκτήτριας εταιρείας, μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, υποστήριξε ότι για ενάμιση μήνα το πλοίο βρίσκονταν σε «ομηρεία» λόγω αθέτησης των υποχρεώσεων από τις δύο τουρκικές εταιρείες στις οποίες ανήκει το συγκεκριμένο εμπόρευμα και οι οποίες δεν κατέβαλαν τα λιμενικά τέλη, προκειμένου το «Andromeda» να μεταβεί μέσω της διώρυγας του Σουέζ στο Τζιμπουτί, όπου ήταν και ο προορισμός του φορτίου.


«Λόγω της φύσης του φορτίου ήμασταν από αγκυροβόλιο σε αγκυροβόλιο και το "Adromeda" είχε κάνει μία διαδρομή Πορτ Σαΐντ, Λάρνακα, Λεμεσός, Καλοί Λιμένες, Καλαμάτα, Σητεία», υποστήριξε ο εκπρόσωπος της εταιρείας.



ανικανότητα ορισμός

διαιτα στη λοχεια

διαιτα στη λοχεια
διαιτα στη λοχεια

Στο κείμενο τους, αναφέρουν ότι έπειτα από την απόφαση του Εφετείου για συνέχιση της κράτησης Ηριάννας και Περικλή, αποφασίστηκε δια στόματος, η συγκέντρωση αλληλεγγύης.


ασπιρινη και σαλοσπιρ

λογος καλης και κακης χοληστερινης

«Υπήρξε προσέλευση τουλάχιστον 800 συντρόφων από το φάσμα του Α/Α κινήματος και της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς εντός μόλις 3 ωρών για στόμα με στόμα προπαγάνδιση της συγκέντρωσης», αναφέρεται χαρακτηριστικά.


Στη συνέχεια προχωρούν σε απειλές προς πάσα κατεύθυνση, προειδοποιώντας πως θα υπάρξουν και άλλα παρόμοια περιστατικά σαν αυτά που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας.


«Πλέον πρέπει να γίνει κατανοητό προς κάθε κατεύθυνση πως κάθε ώρα, κάθε μέρα που η Ηριάννα και ο Περικλής βρίσκονται φυλακή θα είναι ημέρα ασύμμετρου κόστους.


Αλήθεια υπάρχει καμία αυταπάτη ότι με 2 ανθρώπους φυλακή για τις κοινωνικές τους σχέσεις, η τουριστική βιομηχανία της Αθήνας θα συνεχίσει να δουλεύει κανονικά;


Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει».


Καρέ καρέ οι βανδαλισμοί στην Ερμού


Τα σοβαρά επεισόδια που σημειώθηκαν το βράδυ της Δευτέρας στην Αθήνα, έπειτα από την δικαστική εξέλιξη στην υπόθεση της Ηριάννας, καταγράφονται σε βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας.


Όπως φαίνεται και στο βίντεο, κατά τη διάρκεια της πορείας ομάδα κουκουλοφόρων έγραψαν συνθήματα σε τοίχους, ενώ στη συνέχεια, με ρόπαλα, σφυριά και πέτρες, έσπασαν τζαμαρίες σε καταστήματα της Ερμού, προκαλώντας σημαντικές ζημιές.


Ακολουθεί το βίντεο από τα σοβαρά επεισόδια το βράδυ της Δευτέρας.






ηλεκτρονιακη δομη γ λυκειου

Το θέμα συζητήθηκε «σε πηγαδάκι την κοινοβουλευτικής ομάδας, χωρίς τον πρόεδρο και άλλους βουλευτές, αλλά δεν ετέθη στη συνεδρίαση», ανέφερε αρχικά ο κ. Σγουρίδης μιλώντας στο Σκάι, προσθέτοντας στη συνέχεια ότι «ότι ειπώθηκαν και αυτά (σ. σ. περί οικονομικών ανταλλαγμάτων». Διέψευσε, ωστόσο, ότι συζητήθηκε πρόταση μομφής κατά του υπουργού Εξωτερικών, Νίκου Κοτζιά.


ηλεκτρονιακη δομη γ λυκειου

ηλεκτρονιακη δομη γ λυκειου

τασάκι μεταφραση στα αγγλικα

Παράλληλα, ο κ. Σγουρίδγης τόνισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα δώσουν ψήφο εμπιστοσύνης, σε περίπτωση που η συμφωνία έρθει στην ελληνική Βουλή, τονίζοντας ότι τίθεται θέμα δεδηλωμένης.


«Όταν θα πάει η Β. Μακεδονία στο ΝΑΤΟ δεν θα είναι μόνιμο μέλος. Θα πρέπει να περάσει το δημοψήφισμα, να αλλάξει το Σύνταγμα και η συμφωνία να έρθει και να ψηφιστεί στο ελληνικό κοινοβούλιο. Εμείς θα την καταψηφίσουμε. Από κει και πέρα μπαίνει θέμα δεδηλωμένης. Ο Μητσοτάκης αφαίρεσε το δικαίωμα, γιατί πλέον δεν μπορεί να ξανακαταθέσει πρόταση μομφής. Εμείς δεν θα ξαναδώσουμε ψήφο εμπιστοσύνης, αν ζητηθεί τότε», ανέφερε χαρακτηριστικά.


Ο ίδιος αναφέρθηκε και στις διαμαρτυρίες του κόσμου και τις αποδοκιμασίες εις βάρος υπουργών και βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ και των ΑΝΕΛ, λέγοντας: «Η λέξη Μακεδονία έχει βαρύ συναισθηματικό φορτίο και αυτό το φορτίο ουσιαστικά διχάζει. Τις αποδοκιμασίες δεν μπορείς να τις αποτρέψεις, αλλά θα πρέπει να είναι σε κόσμιο κλίμα. Εγώ δεν θεωρώ ότι μπορείς να σταματήσεις την διαμαρτυρία του κόσμου. Αδίκως ωστόσο διαμαρτύρεται ο κόσμος κατά των ΑΝΕΛ. Υπερασπιστήκαμε το όνομα και εμείς θα την καταψηφίσουμε όταν έρθει στη Βουλή».


«Εμείς ζητήσαμε δημοψήφισμα, δεν μπορέσαμε να το προκαλέσουμε. Ζητήσαμε αυξημένη πλειοψηφία, δεν τα καταφέραμε. Εμείς αποδεικνύουμε με την στάση μας ότι είμαστε υπεύθυνοι», πρόσθεσε.



πρωτοτυπες ευχες ερωτευμενων

κριτικες εργων τεχνης

κριτικες εργων τεχνης

Ερωτηθείς κατά τη διάρκεια της σημερινής ενημέρωσης προς τον Τύπο, ο εκπρόσωπος της Επιτροπής υπενθύμισε τη δήλωση των ηγετών της ΕΕ το Μάρτιο του 2018, με την οποία η ΕΕ καλεί την Τουρκία να σταματήσει τις προκλητικές της δράσεις και «να σεβαστεί το κυρίαρχο δικαίωμα της Κύπρου να διερευνά και να εκμεταλλεύεται τις φυσικές πηγές της, σύμφωνα με το δίκαιο της ΕΕ και το διεθνές δίκαιο». Ο Μ. Σχοινάς τόνισε ότι αυτή η θέση του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου παραμένει η ίδια και δεν θέλησε να κάνει κάποιο άλλο σχόλιο.


τοπ κωμωδιες 2016

Σημειώνεται ότι το τουρκικό υπουργείο Εξωτερικών εξαπέλυσε την περασμένη εβδομάδα επίθεση για το οικόπεδο 7 της κυπριακής ΑΟΖ και ανέφερε ότι η Τουρκία δεν θα επιτρέψει να διεξαχθούν έρευνες στη θαλάσσια περιοχή «χωρίς άδεια».


Στην ανακοίνωση, που ήρθε μετά από πρόσκληση της Κυπριακής Δημοκρατίας σε διεθνείς εταιρείες για έναρξη γεωτρήσεων, το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας ισχυρίζεται ότι το οικόπεδο 7 βρίσκεται στα εξωτερικά όρια της τουρκικής υφαλοκρηπίδας.


«Δεν θα επιτρέψουμε σε οποιαδήποτε ξένη χώρα, εταιρεία ή πλοίο να εκτελέσει έρευνες για υδρογονάνθρακες σε ύδατα ευθύνης μας δίχως άδεια» γράφει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση, που παράλληλα προειδοποιεί ότι η Τουρκία θα λάβει τα «απαραίτητα μέτρα» ώστε να προστατεύσει τα «δικαιώματα και τα συμφέροντά της στην υφαλοκρηπίδα της».


Το υπουργείο προαναγγέλλει δε, ότι σύντομα θα προβεί σε υποθαλάσσιες γεωτρήσεις στην περιοχή.


Η Άγκυρα κατηγορεί, μάλιστα, τους Ελληνοκύπριους ότι δεν σέβονται τα δικαιώματα των Τουρκοκύπριων και ότι «δεν τους αντιλαμβάνονται ως ίσους».



περιθωριο φορολογικων δηλωσεων
κριτικες εργων τεχνης

Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

trollface gif

trollface gif

Τουλάχιστον 16 χρηματιστηριακές εταιρίες μείωσαν την τιμή-στόχο για την μετοχή της Facebook αφού ο οικονομικός διευθυντής Ντέιβιντ Βένερ εξέπληξε μία κατά τ’ άλλα συνηθισμένη τηλεδιάσκεψη με αναλυτές λέγοντας ότι η εταιρία βρίσκεται αντιμέτωπη με πολυετή μείωση των περιθωρίων κέρδους.


trollface gif

φρέι τίτο

Η «βόμβα», όπως την χαρακτήρισε ένας αναλυτής, τροφοδότησε τις ανησυχίες στη Wall Street ότι μπορεί να απειλείται το μοντέλο της Facebook ύστερα από μία χρονιά κατά την οποία κυριάρχησαν οι προσπάθειες να αντιμετωπιστούν οι ανησυχίες για την προστασία των προσωπικών δεδομένων καθώς και για τον ρόλο της στην παγκόσμια ροή ειδήσεων.




σπύρου λούη 1 πλατεία κασταλία μαρούσι

της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ - μίκης θεοδωράκης lyrics

της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ - μίκης θεοδωράκης lyrics
εντονος πονος στην κοιλια στα παιδια
Πρωτομαγιά: Πώς θα κινηθούν τα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς - Δεμένα τα πλοία για 24 ώρες

Με απεργίες και στάσεις εργασίας στις συγκοινωνίες της Αθήνας θα τιμηθεί και φέτος η εργατική Πρωτομαγιά.


της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ - μίκης θεοδωράκης lyrics

Αναλυτικά, την Τρίτη ακινητοποιημένα θα είναι τα τρένα, ο προαστιακός σιδηρόδρομος και τα τρόλεϊ αφού οι εργαζόμενοι αποφάσισαν 24ωρη απεργία.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Λόγω της απεργίας των εργαζομένων στο σιδηρόδρομο θα ματαιωθούν τα βραδινά δρομολόγια της Δευτέρας 30/04/2018 στον άξονα Αθήνα - Θεσσαλονίκη (που έχουν ώρα αναχώρησης τα μεσάνυχτα), Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη αντίστοιχα, (Τρίτη μεσάνυχτα προς Τετάρτη), θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Οι συρμοί του Μετρό θα κυκλοφορούν από τις 09:00 το πρωί έως και τις 18:00 το απόγευμα. Τα δρομολόγια θα εκτελούνται έως το σταθμό της Δουκίσσης Πλακεντίας.

Ο Ηλεκτρικός θα λειτουργεί από τις 08:00 το πρωί σύμφωνα με απόφαση των εργαζομένων.

Τα λεωφορεία θα κινούνται από 09:00 το πρωί έως τις 21:00 το βράδυ. Η αποκατάσταση της κυκλοφορίας αναμένεται από τις 10:00 π. μ. ενώ τα οχήματα θα αρχίσουν να αποσύρονται από τις 20:00.

Τη συμμετοχή της στην απεργία της ΓΣΕΕ, την Τρίτη 1η Μαΐου, με την πραγματοποίηση 24ωρης πανελλαδικής απεργίας σε όλες τις κατηγορίες πλοίων, αποφάσισε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας.

Η απεργία θα αρχίσει στις 00:01 τα ξημερώματα της Τρίτης 1η Μαΐου με ώρα λήξης τις 24:00 το βράδυ της ίδιας ημέρας.

Οι εργαζόμενοι στα μέσα μαζικής μεταφοράς με ανακοινώσεις τους καταγγέλλουν την πολιτική της λιτότητας και της ισοπέδωσης των εργασιακών δικαιωμάτων και του κοινωνικού κράτους. Επισημαίνουν ότι θα υπερασπιστούν το δημόσιο και κοινωνικό χαρακτήρα των αστικών συγκοινωνιών, σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Τέλος, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σε ανακοίνωσή της καταγγέλλει την κυβέρνηση για ξεπούλημα του σιδηροδρόμου. «Ο αγώνας για ενιαίο - δημόσιο σιδηρόδρομο προς όφελος του λαού θα συνεχιστεί όσο μακρύς κι αν είναι».



αεροσυνοδος εκπαιδευση

αγγλικο δικαιο

πρωταθλητες ελλαδας στο ποδοσφαιρο

Επιπλέον, έως τις 10 Αυγούστου έχει παραταθεί και η προθεσμία καταβολής της τρίτης δόσης εκκαθάρισης των ασφαλιστικών εισφορών έτους 2017 των μη μισθωτών ασφαλισμένων.


αγγλικο δικαιο

ems training γλυφαδα τιμες

Υπενθυμίζεται πως το περασμένο μήνα, έπρεπε να καταβάλλουν τις τρέχουσες μηνιαίες εισφορές έως 6 Ιουλίου, ενώ τη 2η δόση εξόφληση των χρεωστικών υπολοίπων έως τις τις 29 Ιουνίου. Με χρονική απόσταση 2 εβδομάδων είχαν καταβληθεί οι τρέχουσες εισφορές του Απριλίου και η 1η δόση εξόφλησης των υπολοίπων.


Αντίθετα, με την διπλή παράταση των εισφορών και των δόσεων, ταυτίστηκε η προθεσμία εκπλήρωσης των δύο αυτών υποχρεώσεων, θέτοντας διπλό βάρος για τους υπόχρεους.




αγγλικο δικαιο

ασεμε να σε λησμονησω

ασεμε να σε λησμονησω
τα μερομήνια του 2017

Όπως αναφέρει ο Guardian, οι μαυροντυμένες γυναίκες που εμφανίζονται στο βίντεο να επιτίθενται στην νεαρή κοπέλα με την κόκκινη μαντίλα εργάζονται για τη θρησκευτική «αστυνομία ηθών», της Τεχεράνης.


ασεμε να σε λησμονησω

η παρθενα ζωη στο ρουκ ζουκ

Σύμφωνα με τον ιρανικό νόμο, είναι υποχρεωτικό για τις γυναίκες να καλύπτουν τελείως τα μαλλιά τους με την χιτζάμπ, την ισλαμική μαντίλα. Ωστόσο κάποιες Ιρανές, όπως η συγκεκριμένη κοπέλα, μερικές φορές αψηφούν τους κανόνες.


Στο βίντεο, οι δύο νεαρές φίλες δέχονται αρχικά την επίπληξη των μαυροντυμένων γυναικών. Ξαφνικά, η μία «αστυνομικός» εξοργίζεται τόσο που χαστουκίζει τη νεαρή με την κόκκινη μαντίλα και τη ρίχνει με βία στο έδαφος. Η κοπέλα ακούγεται να φωνάζει «άφησέ με» αλλά οι άλλες φρουροί του μουσουλμανικού ήθους σπεύδουν να βοηθήσουν τη συνάδελφό τους.




This woman is savegly beaten up by morality police as punishment for her insufficient hijab. Shame on you
كتك زدن وحشيانه دختر توسط ماموران گشت ارشاد، دختر بي حال به زمين افتاد. #دوربين_ما_اسلحه_ما براي افشاي اين وحشي ها ، فيلم در #چهارشنبه_های_سفید تلگرامم pic.twitter.com/ZqJwdHY9T8

— masih alinejad (@AlinejadMasih) 18 Απριλίου 2018

βαθμους κελσιου ροδος

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στοιχεία της Trax, θυγατρικής της MarketAxess, δείχνουν ότι σε μία μέρα 160 εκ. ευρώ του πενταετούς ομολόγου, συνολικού ύψους 3 δισ. ευρώ, άλλαξαν χέρια σήμερα.


βαθμους κελσιου ροδος

βαθμους κελσιου ροδος

Αυτό το τοποθετεί στην πέμπτη υψηλότερη θέση μεταξύ αντίστοιχων ομολόγων σε ευρώ. Ωστόσο η επίσημη διαπραγμάτευση του νέου ομολόγου θα ξεκινήσει την 1η Αυγούστου.


Τα υψηλά επίπεδα συναλλαγών στη λεγόμενη «γκρίζα αγορά» - όπου οι επενδυτές μπορούν να αγοράζουν και να πωλούν ομόλογα πριν εκδοθούν - αποτελεί σύμφωνα με τους FT μια απότομη αλλαγή για τους Ελληνικούς τίτλους οι οποίοι συνήθως διακρίνονται για την χαμηλή εμπορευσιμότητα τους.


Σύμφωνα με το δημοσίευμα η απόδοση του νέου ομολόγου, 4,625%, είναι χαμηλότερη από το προηγούμενο ομόλογο του 2014, γεγονός που αναμένεται να ενθαρρύνει την ελληνική κυβέρνηση να προχωρήσει με περισσότερες εκδόσεις ομολόγων τους επόμενους μήνες.



taekwondo τρικαλα
φαρμακο για σκουληκια στα κοπρανα

μυστικα ομορφιας για καθαρο προσωπο

σταση μετρο συνταγμα σημερα
πεγκυ μιχαλοπουλου

Από τα πρώτα στοιχεία που συλλέχθηκαν προκύπτει ότι «το κύριο βάρος της καταστροφής εστιάζεται σε έκταση έξι έως και οκτώ τετραγωνικών χιλιομέτρων (...) ενώ σποραδικές ζημιές υπάρχουν σε όλη τη Δυτική Αττική».


Τα παραπάνω τόνισε μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΠΕ - ΜΠΕ, «Πρακτορείο 104,9 FM», o καθηγητής Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών στον Τομέα Δυναμικής Τεκτονικής Εφαρμοσμένης Γεωλογίας του τμήματος Γεωλογίας και Γεωπεριβάλλοντος του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Ευθύμιος Λέκκας.


«Η αποτύπωση θα εξειδικευτεί τις επόμενες ημέρες και ώρες, ώστε να βοηθήσουμε την Πολιτεία, προκειμένου να ολοκληρώσει μια πολύ καλή καταγραφή και ανάλυση, με στόχο οι άνθρωποι που έχουν πληγεί να αποζημιωθούν και γρήγορα να επιστρέψουν σε μια κανονικότητα στη ζωή τους» τόνισε.


Για την αποτύπωση της εικόνας χρησιμοποιήθηκαν σύγχρονες τεχνολογίες και τεχνολογικά εργαλεία όπως ειδικά εξοπλισμένο Μη Επανδρωμένο Όχημα (σ. σ "Drone"). «Εδώ και έναν χρόνο και μετά από τον περσινό σεισμό της Ιταλίας, χρησιμοποιούμε τις νέες τεχνολογίες, που δεν περιορίζονται μόνο στη φωτογράφιση και την αποτύπωση από αέρος, αλλά περιλαμβάνουν την τρισδιάστατη (σ. σ. 3D) απεικόνιση του εδάφους από αέρος, που συνδυάζεται με μαθηματικές εργασίες και πολλές άλλες καινοτόμες ενέργειες. Έτσι, (το αποτέλεσμα) μας δείχνει σε κάθε λεπτομέρεια τι έχει γίνει σε όλη την περιοχή, κάτι που κάναμε με πολύ μεγάλη επιτυχία στην περίπτωση της περιοχής της Βρύσας στον σεισμό της Λέσβου, όπου με επιτυχία δοκιμάσαμε τα καινούργια τεχνολογικά και επιστημονικά εργαλεία που έχουμε στα χέρια μας, ώστε να μελετούμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις φυσικές καταστροφές» ανέφερε ο κ. Λέκκας.


Πρόσθεσε πως στην περίπτωση της καταστροφής στη δυτική Αττική «πρόκειται για περιοχές με μεγάλη πυκνότητα οικιστικού ιστού, χώρους με μάντρες, περιοχές που μπήκαν στο σχέδιο πόλης, χωρίς να υπάρχει καμία διαδικασία (ενώ) δεν υπήρχε καμιά μέριμνα για ασφαλείς κατασκευές». Σύμφωνα δε με τον Έλληνα καθηγητή, από τα πρώτα στοιχεία που συλλέχθηκαν προκύπτει ότι «το κύριο βάρος της καταστροφής εστιάζεται σε μια έκταση έξι έως και οκτώ τετραγωνικών χιλιομέτρων (...) ενώ σποραδικές ζημιές υπάρχουν σε όλη τη Δυτική Αττική».



μυστικα ομορφιας για καθαρο προσωπο
μυστικα ομορφιας για καθαρο προσωπο

σχολικά βιβλία επαλ pdf

Ο Σεργκέι Σκριπάλ, ένας Ρώσος πρώην διπλός κατάσκοπος και η κόρη του Γιούλια, νοσηλεύονται από τις 4 Μαρτίου που δέχτηκαν επίθεση με νευροτοξικό παράγοντα στο Σάλσμπερι της Βρετανίας.


σχολικά βιβλία επαλ pdf

Η πρωθυπουργός Τερέζα Μέι έχει κατηγορήσει τη Ρωσία ότι ενορχήστρωσε την επίθεση και απέλασε 23 Ρώσους διπλωμάτες. Πολλές άλλες χώρες απέλασαν Ρώσους διπλωμάτες σε ένδειξη αλληλεγγύης προς το Λονδίνο.


«Αυτή η προβοκάτσια είναι έργο των βρετανικών μυστικών υπηρεσιών. Δεν μας έχουν παρουσιάσει στοιχεία, αρνούνται να συνεργαστούν μαζί μας. Αυτή η κατάσταση μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι είναι μια προβοκάτσια των μυστικών υπηρεσιών», δήλωσε στο δίκτυο NTV ο Γιακοβένκο.


Δηλητηρίαση Σκριπάλ: Τι υποστηρίζει Ρώσος εμπειρογνώμων για τη χρήση Novichok


Ο ίδιος είπε ότι το Λονδίνο επιδίωκε να αποκρύψει το γεγονός ότι αποδέχτηκε σχεδόν όλους τους όρους που του έθεσαν οι Βρυξέλλες στις συνομιλίες για το Brexit και ήθελε να εμφανιστεί ως δύναμη αποτροπής απέναντι στην αποκαλούμενη «ρωσική απειλή» εξασφαλίζοντας έτσι τη στήριξη τόσο του κοινοβουλίου όσο και των πολιτών.


Η Ρωσία αρνείται κατηγορηματικά τις κατηγορίες που της επιρρίπτουν βρετανοί αξιωματούχοι και έχει προσφερθεί να βοηθήσει στις έρευνες. Έπειτα από την απόφαση πολλών χωρών να απελάσουν διπλωμάτες της, η Μόσχα προέβη σε αντίποινα εις βάρος των συγκεκριμένων χωρών.



ρωμαικη κατακτηση της ελλαδας
series κριτικη
σχολικά βιβλία επαλ pdf

Τρίτη 28 Μαΐου 2019

πλαστης επαγγελματικος

πλαστης επαγγελματικος

«Κάθε παιδί που ξεκινά σήμερα το σχολείο, είτε δίνει πανελλήνιες, είτε πάει πρώτη δημοτικού, έχει γεννηθεί από το 2000 και μετά.


omaha beach or utah beach

Γι’ αυτή τη γενιά, που μεγάλωσε μέσα στην κρίση, θα κάνω ότι περνάει από το χέρι μου για να αποκτήσει ισχυρά εφόδια για να προχωρήσει στη ζωή της. Να μείνει στη χώρα μας και να την κάνει καλύτερη», έγραψε στο Facebook ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρόσθεσε:


«Η σημαντικότερη μεταρρύθμιση που έχουμε ανάγκη στην εκπαίδευση είναι να δοθεί μεγαλύτερη αυτονομία στα σχολεία μας».


«Θα είναι μια βαθιά αλλαγή που θα απελευθερώσει δυνάμεις και τη δημιουργικότητα των εκπαιδευτικών μας που είναι ο μεγαλύτερος πλούτος για τα σχολεία μας.


Καλή σχολική χρονιά σε μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς σε όλη τη χώρα», κατέληξε ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.






σοφια ροταρου τραγούδια
πλαστης επαγγελματικος

φαρμακευτικο συνεδριο 2015 κυπρος

ιερα μητροπολις ζιμπαμπουε

Με την προθεσμία υποβολής προσφορών να εκπνέει στις 16 Φεβρουαρίου, τα σχήματα που συμμετέχουν στην τελική φάση του διαγωνισμού είναι δύο. Από τη μία πλευρά η κοινοπραξία που απαρτίζουν οι Snam (Ιταλία), Fluxys (Βέλγιο) Gasunie (Ολλανδία) Enagas (Ισπανία), και από την άλλη το ισπανορουμανικό σχήμα των Reganosa - Transgaz, που φέρεται να έχει εξασφαλίσει χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Τράπεζα Ανασυγκρότησης και Ανάπτυξης (EBRD).


φαρμακευτικο συνεδριο 2015 κυπρος

Ο προηγούμενος διαγωνισμός είχε κηρυχθεί άγονος παρά τα 400 εκατ. ευρώ που είχε προσφέρει η αζέρικη Socar.


Στο νέο διαγωνισμό το τίμημα είναι αυτό που θα καθορίσει και την πορεία της ιδιωτικοποίησης, αφού τόσο το Δημόσιο, διά του εποπτεύοντος υπουργού Ενέργειας Γιώργου Σταθάκη, όσο και τα ΕΛΠΕ, έχουν θέσει ως «κατώφλι» τα 400 εκατ. ευρώ της Socar στον προηγούμενο διαγωνισμό. Αυτό σημαίνει ότι οι μέτοχοι δεν θα αποδεχθούν εύκολα χαμηλότερο τίμημα.


Οι συνθήκες, εξάλλου, για τον ΔΕΣΦΑ είναι κατά πολύ ευνοϊκότερες σε σχέση με την περίοδο του 2013, που χαρακτηρίστηκε από κατακόρυφη μείωση της ζήτησης φυσικού αερίου. Εχουν μεσολαβήσει δύο χρόνια υψηλής κερδοφορίας για τον ΔΕΣΦΑ, αλλά και σημαντικής αύξησης της ζήτησης φυσικού αερίου στην εγχώρια αγορά, δεδομένα που μπορούν να προσελκύσουν πολύ υψηλότερο τίμημα από τα 400 εκατ. ευρώ της Socar.


Το 2017 έκλεισε για τον ΔΕΣΦΑ με κέρδη άνω των 90 εκατ. ευρώ έναντι 34,3 εκατ. ευρώ το 2016. Η κατανάλωση φυσικού αερίου αναμένεται να κλείσει φέτος στα 4,6 δισεκατομμύρια κυβικά μέτρα έναντι πρόβλεψης για 3,5 δισ. κ. μ. και 50% πάνω από το 2015.


Στον καθορισμό του τιμήματος σημαντικό ρόλο θα διαδραματίσουν και τα ταμειακά διαθέσιμα της εταιρείας, που κυμαίνονται στα 170 εκατ. ευρώ, ενώ θετικά στην αποτίμηση της εταιρείας συνέβαλε και η απόφαση της ΡΑΕ για άμεση ανάκτηση 100 εκατ. ευρώ από το σύνολο των 320 εκατ. ευρώ που ο ΔΕΣΦΑ θα πρέπει να ανακτήσει σε ορίζοντα 14 ετών με βάση την τροποποιημένη σχετική απόφαση της αρμόδιας αρχής.



αστυνομικος γηπεδο τουμπας
φαρμακευτικο συνεδριο 2015 κυπρος

κελυφοσ κλειδιου mercedes 2 κουμπια

το τελευταιο ηλεκτρονιο

Οι Αρχές έχουν λάβει ήδη τα απαραίτητα μέτρα για την μετακίνηση των πολιτών και έχει αναρτηθεί και διαδραστικός χάρτης στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (www.pkm. gov.gr), όπου κάθε πολίτης εισάγοντας την οδό, τον αριθμό και την περιοχή κατοικίας του μπορεί να δει εάν πρέπει ή όχι να παραμείνει στο σπίτι του την ερχόμενη Κυριακή.


κελυφοσ κλειδιου mercedes 2 κουμπια

κελυφοσ κλειδιου mercedes 2 κουμπια

Ανάλογη πληροφόρηση θα δίνεται και στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφέρειας 2311805300, που λειτουργεί από τις 9 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ, από την Τετάρτη μέχρι και το τέλος της επιχείρησης.


Πληροφορίες για τη διαδικασία εκκένωσης και για τους χώρους συγκέντρωσης και παραμονής των πολιτών θα δίνονται από τους οικείους δήμους στα τηλεφωνικά νούμερα που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.


unnamed




πτηνό κότα

αστεροσκοπείο της πεντέλης

φοβερα νεα

Σε εξέλιξη βρίσκεται πυρκαγιά σε δύσβατη δασική έκταση στην περιοχή Αμέλαντες Αγίας Άννας, στην Εύβοία. «Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από τους Αμέλαντες, αλλά δεν κινδυνεύει το χωριό επειδή επικρατεί άπνοια» δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ η αντιδήμαρχος Λίμνης Αγίας Άννας Ελένη Γεωργάκαινα. «Το ευτύχημα είναι ότι επικρατεί στην περιοχή άπνοια και αυτό βοηθάει στο έργο της κατάσβεσης» υπογράμμισε η κ. Γεωργάκαινα.


αστεροσκοπείο της πεντέλης

αστεροσκοπείο της πεντέλης

παστιτσιο ευκολη συνταγη

Η πυρκαγιά καίει πουρνάρια και πεύκα σε μια περιοχή που είναι αδύνατο να πλησιάσουν πεζοπόρα τμήματα και πυροσβεστικά οχήματα, με αποτέλεσμα η επιχείρηση κατάσβεσης να γίνεται κυρίως από αέρος με τρία πυροσβεστικά αεροπλάνα καναντέρ και δύο πετζετέλ. Στη μάχη της κατάσβεσης μετέχουν και πάνω από 25 εθελοντές από τα γύρω χωριά της περιοχής, οι οποίοι με μπουλντόζες κάνουν ζώνες αντιπυρικής προστασίας και προσπαθούν με οχήματά τους να φτάσουν στην εστία της φωτιάς.


Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο της Λίμνης Αγίας Άννας, η φωτιά πιθανολογείται ότι ξεκίνησε από χθες από κεραυνό που έπεσε στη διάρκεια σφοδρής κακοκαιρίας που έπληξε στην περιοχή.




#Πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή Αμέλαντες Αγίας Άννας Ευβοίας. Επιχειρούν 22 πυροσβέστες με 9 οχήματα, 1 ομάδα πεζοπόρο & 2 Α/Φ PZL.

— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 29, 2017

επιτοκιο για στεγαστικο δανειο

Όπως μεταδίδει το lamiareport.gr, ο 27χρονος εγγονός της σκοτώθηκε στις 15 Δεκεμβρίου έξω από τη Λαμία, όταν η μηχανή που μόλις είχε αγοράσει, "καρφώθηκε" σε αυτοκίνητο, ο οδηγός του οποίου επιχείρησε αναστροφή. Και οι δύο οδηγοί βρήκαν τραγικό θάνατο.


επιτοκιο για στεγαστικο δανειο

αγιος νεκταριος λαμια

Σημειώνεται ότι η γυναίκα είχε χάσει στο παρελθόν και τα δύο παιδιά της επίσης σε τροχαία δυστυχήματα. Καθώς φαίνεται, η γυναίκα δεν μπόρεσε να αντέξει και το νέο χτύπημα της μοίρας.


Κάθε μέρα η ηλικιωμένη, που διαμένει στο Γοργοπόταμο, πήγαινε στο νεκροταφείο για να περιποιηθεί τους τάφους των παιδιών της. Έτσι και το μεσημέρι της Πέμπτης, πήγε και πάλι στο νεκροταφείο, αυτή τη φορά, όμως, είχε να περιποιηθεί και τον τάφο του εγγονού της.


Ωστόσο, είχε ήδη πάρει την απόφαση να βάλει τέλος στη ζωή της, παίρνοντας μαζί της και ένα μπουκάλι φυτοφάρμακο.


Πριν πάει, φέρεται να ενημέρωσε συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο αν και βρισκόταν μακριά, κινητοποίησε άμεσα το ΕΚΑΒ, την αστυνομία και άλλους συγγενείς.


Αμέσως όλοι έτρεξαν στο νεκροταφείο, όπου βρήκαν την ηλικιωμένη γυναίκα να έχει καταναλώσει άγνωστη ποσότητα από φυτοφάρμακο. Την παρέλαβε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ και την μετέφερε στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί προσπαθούν να την κρατήσουν στη ζωή.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες η κατάστασή της θεωρείται κρίσιμη.



διαρκή επιτροπή οικονομικών υποθέσεων
επιτοκιο για στεγαστικο δανειο

ει καπετανιε κιθαρα

ει καπετανιε κιθαρα

Σε άρθρο που δημοσιεύει στο προσωπικό του ιστολόγιο, υποστηρίζει πλέον ότι η Αθήνα έχει ένα δίκιο που ζητά να μην γίνουν οι συμφωνημένες περικοπές των συντάξεων.


ει καπετανιε κιθαρα

ρουχα για μνημοσυνο

ηγουμενιτσα δρομολογια κτελ

Επιπλέον, προχωρά ένα βήμα παραπέρα, προτρέποντας το Eurogroup να φανεί πιο ευέλικτο απέναντι στην Ελλάδα και να ασχοληθεί περισσότερο με άλλα συνταξιοδοτικά συστήματα, χρησιμοποιώντας ως παράδειγμα το αντίστοιχο της Γερμανίας.


«Έχοντας μόλις βγει από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα στήριξης, η Ελλάδα είναι ήδη ξανά στην ατζέντα του Eurogroup. Αυτή τη φορά είναι για τις συμφωνημένες μεταρρυθμίσεις στις συντάξεις. Η ελληνική κυβέρνηση επιχειρηματολογεί ότι είναι αχρείαστες περαιτέρω περικοπές των συντάξεων, λόγω της υπεραπόδοσης σε ό, τι αφορά τον στόχο πρωτογενούς πλεονάσματος, που ήδη δημιουργεί δημοσιονομικό χώρο για άλλες κοινωνικές πολιτικές ή για περικοπή συντάξεων. Οι δανειστές είναι επικριτικοί. Ιδιαίτερα το ΔΝΤ, που προειδοποιεί για ένα “κακό σήμα προς τις αγορές”. Ποιος έχει δίκιο;», γράφει χαρακτηριστικά ο Γερούν Ντάισελμπλουμ.


Παράλληλα, τονίζει με έμφαση τις προσπάθειες που έχει καταβάλει η ελληνική πλευρά, ώστε να καταστεί βιώσιμο το συνταξιοδοτικό σύστημα της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, υπερτονίζει το γεγονός ότι έχουν κλείσει οι «παρακάμψεις» για πρόωρη συνταξιοδότηση, ότι η θεσμοθετημένη ηλικία συνταξιοδότησης θα πάει στα 76 και πως έχουν καταργηθεί σταδιακά επιδόματα όπως το ΕΚΑΣ.


«Oι Έλληνες έχουν ένα δίκιο ότι το μέτρο δεν έχει διαρθρωτικό αντίκτυπο σε ό, τι αφορά το αν θα πρέπει οι αποδοχές όσων βγήκαν στη σύνταξη πριν από το 2016 να προσαρμοστούν προς τα κάτω, σύμφωνα με τη νέα φόρμουλα» υπογραμμίζει και συμπληρώνει:


«Μακροπρόθεσμα (σ. σ. το μέτρο) δεν εξοικονομεί πολλά, καθώς οι συνταξιούχοι θα βγαίνουν φυσικά από το σύστημα. Με άλλα λόγια, δεν υπάρχει συνεισφορά στη μακροπρόθεσμη βιωσιμότητα του συστήματος. Βέβαια, θα δημιουργούσε βραχυπρόθεσμα δημοσιονομικό χώρο που - καλοδεχούμενος - θα χρησιμοποιούνταν για άλλες μη συνταξιοδοτικές δαπάνες ή ελαφρύνσεις φόρων. Όπως έχουν τα πράγματα, δημοσιονομικός χώρος θα είναι διαθέσιμος αυτή τη χρονιά και την επόμενη. Το 2017 συμφωνήσαμε στο Eurogroup η Ελλάδα να πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα 3,5% για πέντε χρόνια. Πολλοί είπαν ότι αυτό δεν μπορεί να γίνει, αλλά οι στόχοι έχουν ήδη ξεπεραστεί για δύο χρόνια στη σειρά. Το ΔΝΤ είπε ότι δεν ήταν δυνατόν, αλλά την προηγούμενη εβδομάδα αναπροσάρμοσε την πρόβλεψή του σε ακριβώς 3,5%».


λιανοχορταρουδια λογια

βιβλιοπωλεια αλμυρου

Η έκθεση αυτή, στην οποία συνέβαλε και ο Ρίσι Γκογιάλ, ο τέως επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ για την Ελλάδα, κάνει πολλές αναφορές στις διασώσεις των ελληνικών τραπεζών και στέλνει «μηνύματα» σε κυβέρνηση, ΤΧΣ και Τράπεζα της Ελλάδος για τον τρόπο με τον οποίο θα πρέπει να ασκούν την εποπτεία τους.


λιανοχορταρουδια λογια

λιανοχορταρουδια λογια

Όπως αναφέρεται στην έκθεση, οι τράπεζες που έχουν λάβει κρατική στήριξη πρέπει να υπόκεινται σε αυστηρή εποπτεία και σε τακτική υποβολή εκθέσεων προκειμένου να αποτρέπεται η λήψη υπερβολικών κινδύνων, να προωθείται η εύρωστη διακυβέρνηση και να υιοθετούνται ασφαλείς και ορθές πρακτικές που θα διασφαλίζουν τη συνεπή εφαρμογή του σχεδίου αναδιάρθρωσης τους.


Το ΔΝΤ σημειώνει ακόμη πως είναι απαραίτητη η διενέργεια «ανασκόπησης», η οποία θα διεξάγεται από ανεξάρτητο εμπειρογνώμονα και η οποία θα επικεντρώνεται στα γεγονότα που οδήγησαν στην αποτυχία των τραπεζών. Αυτή η έρευνα θα πρέπει να προσδιορίζει τις διαρθρωτικές αδυναμίες του επιχειρησιακού τους μοντέλου, τις αδυναμίες διακυβέρνησης και να αποτυπώνει την επάρκεια του ελέγχου κινδύνων με σκοπό την αποφυγή των ίδιων λαθών στο μέλλον.




ελτα σαλαμινας

Δευτέρα 27 Μαΐου 2019

αυγα του πασχα

τι ρουχα φοραει η τσιμτσιλη

Ο κ. Κατρούγκαλος ανέφερε ότι «μόνον η κάθε χώρα μπορεί να γνωρίζει εάν υπάρχει κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια ή όχι» και συμπλήρωσε πως στη Θράκη έχουν γίνει επισκέψεις Τούρκων αξιωματούχων, υπογραμμίζοντας πως η Ελλάδα θέλει να έχει φιλικές σχέσεις με τη γείτονα χώρα.


αυγα του πασχα

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ, σημείωσε ότι στόχος της Αθήνας - με ψυχραιμία και εγρήγορση, υπερασπιζόμενη τα κυριαρχικά της δικαιώματα και το διεθνές δίκαιο - είναι να μην τροφοδοτείται η ένταση και να υπάρχει αποκλιμάκωση.


Αξιολόγηση και... ασφαλιστικό


Αναφερόμενος στην αξιολόγηση εκτίμησε ότι «δεν κλείνει, γιατί η κυβέρνηση αντιστέκεται στα εργασιακά και στη λήψη μέτρων λιτότητας άμεσα», υποστήριξε ότι «αυτό που ζητά το ΔΝΤ στα εργασιακά είναι ο εργατικός κώδικας του Πινοσέτ» και κατηγόρησε τη ΝΔ ότι, μαζί με το ΔΝΤ, ζητούν τη μείωση των κοινωνικών δαπανών.


Σε ό, τι αφορά τον ασφαλιστικό νόμο που φέρει το όνομά του, είπε πως τώρα εφαρμόζεται με βάση τις εγκυκλίους που εκδίδονται και απέρριψε δημοσιογραφικές εκτιμήσεις ότι "ξηλώνεται". Επέρριψε ευθύνες στην ΕΛΣΤΑΤ, γιατί δεν μπορούσε να εκδώσει τον δείκτη με τον οποίο θα υπολογίζεται το συνολικό εισόδημα του ασφαλισμένου επί του οποίου θα υπολογιζόταν η σύνταξη και σημείωσε πως με την τροπολογία της υπουργού Εργασίας δίδεται διετής παράταση στην ΕΛΣΤΑΤ, ενώ ο υπολογισμός θα γίνεται με τον δείκτη τιμών καταναλωτή.




πρακτικερ δεντρο χριστουγεννιατικο
αυγα του πασχα

θεολογικη σχολη αθηνων προγραμμα μαθηματων

θεολογικη σχολη αθηνων προγραμμα μαθηματων
εφημερευον κτηνιατρικη κλινικη

Κατά το ενιάμηνο του 2018, ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση 2,9% σε σύγκριση με το ενιάμηνο του 2017. Επίσης, η συνολική επισκεψιμότητα των εμπορικών κέντρων κατά την ίδια χρονική περίοδο κατέγραψε αύξηση της τάξεως του 2,2%, ενδυναμώνοντας περαιτέρω την ηγέτιδα θέση της εταιρείας στη διαχείριση και λειτουργία εμπορικών κέντρων. Η μέση πληρότητα των εμπορικών μας κέντρων προσεγγίζει το 100% με αμείωτο το ενδιαφέρον για νέες μισθώσεις.


Η επιτυχία στη διαφοροποίηση της δραστηριότητας των εμπορικών κέντρων σε σύγκριση με την ευρύτερη αγορά λιανικής, επιβεβαιώνεται από την προτίμηση που σταθερά επιδεικνύει το καταναλωτικό κοινό. Οι συνεργάτες μας, έμποροι λιανικής, τυγχάνουν συνεχούς υποστήριξης σε προωθητικές ενέργειες διαφήμισης και επικοινωνίας, προσβλέποντας στα οφέλη των υψηλών ποσοστών επισκεψιμότητας.


Η λειτουργική κερδοφορία του εμπορικού κέντρου The Mall Athens ανήλθε στα €20,7 εκατ. σημειώνοντας άνοδο 4,1%. Επισημαίνεται ότι ο τζίρος των καταστημάτων παρουσίασε αύξηση 1,6% ενώ ο αριθμός των επισκεπτών παρουσίασε αύξηση 2,0%.


Ο κύκλος εργασιών των καταστημάτων του εμπορικού κέντρου Mediterranean Cosmos στη Θεσσαλονίκη παρουσίασε αύξηση 2,3%, καθώς και αύξηση του αριθμού των επισκεπτών κατά 1,0%. Η λειτουργική κερδοφορία του ανήλθε σε €10,7 εκατ., παρουσιάζοντας πτώση 1,8% αποκλειστικά λόγω της αύξησης του ετήσιου μισθώματος προς το Οικουμενικό Πατριαρχείο, απόρροια της συμφωνίας επέκτασης της διάρκειας παραχώρησης κατά 30 έτη.


Σε ό, τι αφορά στο Golden Hall, η λειτουργική του κερδοφορία το ενιάμηνο του 2018 ανήλθε σε €12,7 εκατ., παρουσιάζοντας ρεκόρ αύξησης κατά 7,6%. Ο συνολικός κύκλος εργασιών των καταστημάτων κινήθηκε ανοδικά, καταγράφοντας σημαντική αύξηση 5,7%, ενώ ο αριθμός των επισκεπτών κινήθηκε ανοδικά με αύξηση 5,6%.


Σημειώνεται ότι το α΄ εξάμηνο 2017 η ιδιοκτησία του εμπορικού κέντρου The Mall Athens ανήρχετο σε 50%. Εάν δεν είχε πραγματοποιηθεί η εξαγορά του The Mall Athens τα συνολικά λειτουργικά αποτελέσματα των εμπορικών κέντρων θα ήταν αυξημένα κατά 3,5%.


Το συνολικό ενοποιημένο EBITDA προ αποτιμήσεων του ομίλου ανήλθε στα €37,7 εκατ. παρουσιάζοντας αύξηση κατά 25,2%, αποτυπώνοντας την άνοδο της λειτουργικής κερδοφορίας των εμπορικών μας κέντρων.


Ιδιαίτερα σημαντική θετική εξέλιξη για την Εταιρεία αποτέλεσε το γεγονός ότι η θυγατρική της Πυλαία A. E., προχώρησε σε συμφωνία με το Οικουμενικό Πατριαρχείο, ιδιοκτήτη της έκτασης στην οποία έχει αναπτυχθεί και λειτουργεί το Εμπορικό Κέντρο Mediterranean Cosmos, για την παράταση της σύμβασης μακροχρόνιας μίσθωσης της ως άνω έκτασης για 30 επιπλέον έτη, έως το 2065. H θετική επίπτωση της ως άνω συμφωνίας στην αξία του κέντρου αποτιμήθηκε στις οικονομικές καταστάσεις του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους από τους ορκωτούς εκτιμητές ανεβάζοντας την αξία του ακινήτου σε €181,3 εκατ.



καταστατικό πολυκατοικίας
θεολογικη σχολη αθηνων προγραμμα μαθηματων

πολυπράγμων αγγλικά

πολυπράγμων αγγλικά
πολυπράγμων αγγλικά
καρουζου τσαντες ηρακλειο

Παρά το γεγονός ότι τα «ελάφια» είχαν προηγηθεί ακόμη και με 18 πόντους στην τρίτη περίοδο, αυτή τη φορά ήταν η σειρά των Χόρνετς να απαντήσουν με δική τους ανατροπή και να υπερασπιστούν την έδρα τους με το τελικό 111-106. Κορυφαίος των νικητών ο Ντουάιτ Χάουαρντ με 21 πόντους και 16 ριμπάουντ.

Αξίζει, πάντως, να σημειωθεί ότι οι Χόρνετς εκτέλεσαν 40 βολές (σ. σ. με 30 εύστοχες), τη στιγμή που το Μιλγουόκι είχε μόνο 17 προσπάθειες (σ. σ. με 14 εύστοχες).


barbie ολα τα θελω να γινω

Στο Σακραμέντο, με τον ΛαΜάρκους Όλντριτζ να σημειώνει νταμπλ νταμπλ (29π., 10ρ.) και τον Πάου Γκασόλ τρίπλ νταμπλ (14π., 11ρ., 10ασ.) οι Κινγκς δεν είχαν... τύχη απέναντι στους Σαν Αντόνιο Σπερς των 29 ασίστ και μόλις 8 λάθων και μοιραία έπεσαν με το τελικό 108-99. Τα «σπιρούνια», μάλιστα, πανηγύρισαν την 11η διαδοχική νίκη απέναντι στους «Βασιλιάδες», ενώ δεν... ταρακουνήθηκαν από την απουσία του τραυματία, Καουάι Λέοναρντ.

Από τους γηπεδούχου, ο Κώστας Κουφός έμεινε στο παρκέ για 18 λεπτά με 4 πόντους (2/6 διπ., 0/2 β.), 4 ριμπάουντ και 1 ασίστ, ενώ ο Γιώργος Παπαγιάννης παρακολούθησε τον αγώνα από τον πάγκο.


Τα απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς στα τρίποντα, δεν επέτρεψαν στους πρωταθλητές ΝΒΑ να φανούν ανταγωνιστικοί, με τους Ντένβερ Νάγκετς να σημειώνουν ένα σπουδαίο «διπλό» με το τελικό 96-81 και να δίνουν τέλος στο αήττητο σερί των «πολεμιστών» (σ. σ. ήταν 11-0).

Πρωταγωνιστής των νικητών ο Γκάρι Χάρις με 19 πόντους.


Με τον ΝτεΜαρ ΝτεΡόζαν να σημειώνει ρεκόρ καριέρας με 45 πόντους, οι Ράπτορς όχι μόνο επέστρεψαν από το -29, αλλά έφτασαν στη νίκη με το τελικό 102-86, πανηγυρίζοντας την έκτη διαδοχική επιτυχία επί των 76ερς.


η γυναικα στη νεολιθικη εποχη

πούντα ζέζα χάρτης

Οι παίκτες του Τσάβι Πασκουάλ έκαναν μία εξαιρετική εκκίνηση στην σειρά των play offs της διοργάνωσης, καθώς το βράδυ της Τρίτης (17/4) διέλυσαν την «Βασίλισσα» 95-67 και άνοιξαν το σκορ (1-0). Ωστόσο, άπαντες στο «στρατόπεδο» των «πράσινων» καλούνται να το αφήσουν πίσω τους, μια και έπεται η δεύτερη «μάχη» με τους Ισπανούς.


αγορα με χρεωστικη στο εξωτερικο

Για μία ακόμα φορά, το ΟΑΚΑ αναμένεται να είναι καυτό, καθώς οι οπαδοί του Παναθηναϊκού Superfoods ετοιμάζονται για νέα… παράσταση στις εξέδρες, με στόχο να οδηγήσουν το «τριφύλλι» στη δεύτερη νίκη, πριν τις δύο αναμετρήσεις στην Μαδρίτη.



η γυναικα στη νεολιθικη εποχη
η γυναικα στη νεολιθικη εποχη

γλυκες λεξεις για γυναικες

Στις φλόγες σπίτι στα Κάτω Πατήσια: Από θαύμα ζει ηλικιωμένο ζευγάρι

Πυρκαγιά ξέσπασε αργά το μεσημέρι του Σαββάτου (03/03) σε μονοκατοικία, στη συμβολή των οδών Πετροπουλάκη και Παρασκευοπούλου, στα Κάτω Πατήσια.


γλυκες λεξεις για γυναικες

πλατεια εξαρχειων πως παω

εγκυος και φαγητο

Στη μονοκατοικία διαμένει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι, το οποίο πρόλαβε και βγήκε μόνο του έξω από το σπίτι, πριν να φθάσουν οι πυροσβεστικές δυνάμεις.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Σημειώνεται ακόμη, ότι για την κατάσβεση της πυρκαγιάς επιχείρησαν 9 πυροσβέστες με 3 οχήματα.



γλυκες λεξεις για γυναικες

κρις σφετας ταινιες

αθήνα θέατρο ηβη
νεο φαρμακο για ουρικο οξυ

Η ειδική εκπρόσωπος του ΟΗΕ για τη Διεθνή Μετανάστευση Λουίζ Άρμπουρ έχει χαρακτηρίσει λυπηρές και λανθασμένες αυτές τις αποφάσεις, εξηγώντας ότι το Σύμφωνο στοχεύει μόνο να βελτιώσει τη διαχείριση των μεταναστευτικών ροών στα σύνορα των χωρών.


κρις σφετας ταινιες

«Οι κανόνες μας, οι αρχές μας σε ό, τι αφορά την προστασία των συνόρων και τον έλεγχο της μετανάστευσης συνιστούν απόλυτη προτεραιότητα για εμάς», πρόσθεσε ο Πολωνός πρωθυπουργός.


Σημειώνεται πως το Σύμφωνο εγκρίθηκε από τις χώρες-μέλη του ΟΗΕ (εκτός των ΗΠΑ) τον περασμένο Ιούλιο, μετά από διαπραγματεύσεις 18 μηνών. Είναι προγραμματισμένο να επικυρωθεί στην ειδική σύνοδο που θα φιλοξενηθεί στο Μαρακές στις 10 και 11 Δεκεμβρίου.


Η Ουάσινγκτον είχε αποσυρθεί από τα τέλη του 2017 με το αιτιολογικό ότι το σύμφωνο αυτό περιλάμβανε όρους αντίθετους με τη μεταναστευτική πολιτική που ακολουθεί ο Αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ.


Η κυβέρνηση του Ούγγρου πρωθυπουργού Βίκτορ Όρμπαν από την πλευρά της χαρακτήρισε «επικίνδυνο» το σύμφωνο, εκτιμώντας ότι «θα υποκινήσει εκατομμύρια ανθρώπους» να πάρουν τον δρόμο της μετανάστευσης.


Την Τετάρτη, η κυβέρνηση της Αυστρίας ανακοίνωσε με τη σειρά της ότι αποσύρεται και χθες ακολούθησε το παράδειγμά της και η Τσεχία.



κρις σφετας ταινιες

φυσικο αεριο συνδεση

απόφαση υλοποίησης με ίδια μέσα

«Επίσης, οφείλω να ζητήσω συγγνώμη από τον κ. Κυριάκο Μητσοτάκη που το κατακόκκινο φόρεμά μου δεν αγοράστηκε από την collection της συζύγου του, και κυρίως διότι τα προσωπικά μου αξεσουάρ δεν αποτελούν χορηγίες και δώρα της Siemens. Τέλος, να ζητήσω συγγνώμη και από τον κ. 'Αδωνι Γεωργιάδη που δεν είμαι φαν των τηλεπωλήσεων του πολιτικού εξτρεμισμού του, αλλά την στιγμή της αλήθειας του λέω πάντα ψέματα ότι αγοράζω απ' αυτά τα πολύ σικ ημερολόγια, που έκαναν θραύση στο Ερρίκος Ντυνάν», σημειώνει.


φυσικο αεριο συνδεση

φυσικο αεριο συνδεση

«Μετά απ' αυτά, οφείλω να ενημερώσω τους Έλληνες Πολίτες ότι εξαιτίας της αταλάντευτης στάσης του συζύγου μου, Πάνου Καμμένου, ως Υπουργού Εθνικής 'Αμυνας, και Προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, απέναντι σε φαινόμενα σήψης και διαφθοράς, όπως είναι το σκάνδαλο του ΚΕΕΛΠΝΟ, και το σκάνδαλο του Noor1, τα οποία αγγίζουν υψηλά ιστάμενα πρόσωπα, του επιχειρηματικού και μιντιακού κατεστημένου, τα οποία τυχαίνει να έχουν σχέσης στοργής και προδέρμ με πολιτικά κόμματα, και δη αυτό της Νέας Δημοκρατίας, τόσο εγώ προσωπικά, όσο και όλα τα μέλη της οικογένειάς μου, συκοφαντούμαστε και απειλούμαστε, με σκοπό να υπαναχωρήσει ο σύζυγός μου από την πολιτική ανάδειξη αυτών των φαινομένων διαφθοράς. Ακριβώς σ' αυτό το πλαίσιο συνεχώς βρισκόμαστε υπό φυσική παρακολούθηση, και καθημερινά δεχόμαστε έναν πόλεμο λάσπης από συγκεκριμένο συγκρότημα Μ. Μ.Ε., που επιδιώκει την με κάθε τρόπο εξόντωσή μας», προσθέτει στην δήλωσή της.


«Τα πρόσφατα δημοσιεύματα της εφημερίδας «Παραπολιτικά» απλώς επιβεβαιώνουν την ουσιαστική βασιμότητα της μηνύσεως του συζύγου μου, σε βάρος του κ. Ιωάννη Κουρτάκη, και των συνεργών του, η οποία εκκρεμεί πλέον ενώπιον του Τμήματος Δίωξης Εκβιαστών, για να λάβουν χώρα συγκεκριμένες εξειδικευμένες προανακριτικές πράξεις» αναφέρει στη συνέχεια της δήλωσής της, η κ. Τζούλη σημειώνοντας:



Mετά την άρση όλων των σχετικών απορρήτων, σε εκκρεμείς δικογραφίες, θα πληροφορηθούν οι Έλληνες Πολίτες πως δρουν οι πραγματικές εγκληματικές οργανώσεις, οι οποίες για την επικράτησή τους δε διστάζουν να παρακολουθούν όχι μόνον εμένα και την οικογένειά μου, αλλά ακόμη και δημόσιους λειτουργούς. Έτσι, όλοι σύντομα θα μάθουν πως στήνονται τα επικοινωνιακά και άλλα παιχνίδια, και πως κάποιοι πουλάνε ως πρέζα την συκοφαντία.



«Τέλος, να πληροφορηθούν οι κάθε λογής αργυρώνητοι και μολυσμένοι με αίμα και χρήμα συνεργοί ότι το τακούνι του παπουτσιού μου δεν αξίζει να πατήσει κανένα σκουλήκι της συμμορίας τους», καταλήγει.



ίδρυμα έλλη λαμπέτη

Κυριακή 26 Μαΐου 2019

thriller movies of 2013

thriller movies of 2013
γιατι δεν εχω αυτοεκτιμηση
οταν η μητρα ειναι ψηλα

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση του σωματείου ταχυδρόμων Αθήνας και Νομού Αττικής, «με μια προκλητικά μονομερή απόφαση, η «αριστερή» διοίκηση χαρίζει τις ταχυδρομικές υπηρεσίες στους ιδιώτες, υποβαθμίζοντας την παροχή ταχυδρομικών υπηρεσιών. Πρακτικά, η μείωση των θέσεων εργασίας στη διανομή, σημαίνει ότι και οι διανομείς θα πιέζονται υπερβολικά, μη μπορώντας να καλύψουν τις μεγάλες αποστάσεις, αλλά και οι πολίτες που δεν θα λαμβάνουν εγκαίρως την αλληλογραφία τους».


thriller movies of 2013

Μάλιστα, όπως υποστηρίζουν, ένας ταχυδρόμος θα πρέπει να κάνει καθημερινά μηχανοκίνητη διανομή 20 - 80 χιλιομέτρων. Επίσης, «σε μονάδες διανομής θα δούμε κάλυψη του 50% των οργανικών θέσεων, με προφανείς και αυτονόητες επιπτώσεις. Τις ημέρες αιχμής οι πολίτες μπορεί να βλέπουν τον ταχυδρόμο να περνά έως και μια φορά την εβδομάδα».


Ταυτόχρονα, καταδικάζει την μονομερή απόφαση την οποία χαρακτηρίζει, «όχι απλώς επικίνδυνη, αλλά βόμβα στα θεμέλια του ταχυδρομείου. Η χαρτογράφηση που θέλει να εφαρμόσει, πρακτικά δεν μπορεί να εφαρμοστεί, παρά μόνο στα χαρτιά όσων την σχεδίασαν. Είναι χαρακτηριστικό ότι το λεκανοπέδιο, πλην του Πειραιά, θα εξυπηρετείται από 600 διανομείς, σε σχέση με 1026 σήμερα», αναφέρεται σχετικά.


Τέλος, το σωματείο καταγγέλλει ότι τα ΕΛΤΑ καλούνται να λειτουργήσουν με λιγότερο προσωπικό σε σχέση με τον ανταγωνισμό, όταν ο ανταγωνισμός εμφανίζει 1.000 άτομα προσωπικό στο Λεκανοπέδιο (με το 30% του έργου των ΕΛΤΑ), με αποτέλεσμα να εμφανίζει 65% μεγαλύτερη δύναμη διανομής, σε σχέση με το δημόσιο ταχυδρομείο.


παυλου μελα μενιδι

ΑΣΕΠ 6Κ/2018: Προκήρυξη για την πρόσληψη 588 υπαλλήλων στις φυλακές (pdf)

ΑΣΕΠ - Όλες οι ειδήσεις: Η προκήρυξη του ΑΣΕΠ (6Κ/2018) για την πρόσληψη 588 υπαλλήλων στα καταστήματα κράτησης της χώρας, δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ τ. ΑΣΕΠ-17/22.5.2018).


παυλου μελα μενιδι

παυλου μελα μενιδι

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, η προκήρυξη αφορά υπαλλήλους διαφόρων κλάδων και κατηγοριών:




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


  • 24 ΠΕ (Ιατρών, Ψυχολόγων, Κοινωνικών Λειτουργών, Σωφρονιστικού ενηλίκων)
  • 7 ΤΕ (Διοικητικού Λογιστικού, Κοινωνικών Λειτουργών, Νοσηλευτών)
  • 557 ΔΕ (Φύλαξης και Εξωτερικής φρούρησης).

Όπως αναφέρει το υπουργείο Δικαιοσύνης, «με τον τρόπο αυτό θα καλυφθούν, σε σημαντικό βαθμό, τα κενά στη στελέχωση των φυλακών και θα υποστηριχθούν οι μεταρρυθμίσεις που υλοποιούνται τα τελευταία 3,5 χρόνια στο σωφρονιστικό σύστημα».

«Για την πλήρη διασφάλιση της διαφάνειας και νομιμότητας της επιλογής, η διαδικασία θα υλοποιηθεί εξ ολοκλήρου από την Ανεξάρτητη Αρχή του ΑΣΕΠ», επισημαίνει χαρακτηριστικά το υπουργείο και διευκρινίζει ακόμα πως «45 θέσεις προσωπικού έχουν εξασφαλισθεί για τις φυλακές και αναμένεται να προκηρυχθούν, ξεχωριστά, από το Υπουργείο Εργασίας-ΟΑΕΔ ενώ σύντομα θα κατατεθεί στη Βουλή σχετική διάταξη για τη σύσταση 258 οργανικών θέσεων προσωπικού στο (νέο) Κατάστημα Κράτησης Δράμας».

Δείτε το ΦΕΚ, ΕΔΩ



καφε της χαρας επεισοδιο 15
βικιπαιδεια κοκκινο ελαφι

πλαστικές θήκες για cd

πλαστικές θήκες για cd

Από το 2013, το 90% των αποφοίτων κολεγίων βρήκαν εργασία, ενώ περισσότεροι από 1,1 εκατομμύρια Κινέζοι που εργάζονταν προσωρινά επαναπροσλήφθηκαν, όπως δήλωσε ο Γιν Γουεϊμίν υπουργός Ανθρώπινων Πόρων και Κοινωνικής Ασφάλισης.


κτελ λευκαδας θεσσαλονικη

Στα τέλη του 2017, το ποσοστό ανεργίας στις αστικές περιοχές καταγράφηκε στο 3,9%, που ήταν το χαμηλότερο ποσοστό από το 2002.


Από το 2013 έως το 2017, περισσότερες από 13 εκατομμύρια νέες θέσεις εργασίας δημιουργήθηκαν ετησίως στις αστικές περιοχές, παρά τις αρνητικές επιδράσεις από την προσπάθεια οικονομικής αναδιοργάνωσης, αλλά και την επιβράδυνση της οικονομικής ανάπτυξης.



οργανωμενεσ παραλιεσ στο ξυλοκαστρο
πλαστικές θήκες για cd

αρχαια α γυμν ασκησεις γραμματικης

πιστοποιητικό δεη κόστος
τεσσερις εποχες καταστηματα
Η προφητεία του Αγίου Ραφαήλ που θα σας συγκλονίσει: Η ιστορία θα αλλάξει σελίδα όταν ο Ερντογάν…

Συγκλονιστικό...


2010 και ο πρωθυπουργός, τότε, της Τουρκίας, Ταγίπ Ερντογάν, επισκέφθηκε την Αθήνα.




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης


Στη συνέντευξη Τύπου, τυχαία βρέθηκε κάποιος που λίγες μέρες πριν είχε κάνει το τάμα του στους Νεοφανείς Αγίους Ραφαήλ, Νικόλαο και Ειρήνη στην Μυτιλήνη.

Διαβάστε περισσότερα στο iellada.gr



αρχαια α γυμν ασκησεις γραμματικης
αρχαια α γυμν ασκησεις γραμματικης

arrow season 2 episodes

arrow season 2 episodes

Η Ρωσία απέρριψε την αμερικανική έκκληση και κάλεσε σε διαπραγματεύσεις κατηγορώντας την Ουάσινγκτον ότι θέλει να «προκαλέσει» την Πιονγκγιάνγκ.


arrow season 2 episodes

«Η άποψή μας είναι αρνητική: έχουμε επανειλημμένα υπογραμμίσει πως η πίεση των κυρώσεων έχει εξαντληθεί και πως όλες αυτές οι αποφάσεις που επέβαλαν κυρώσεις είχαν απαραιτήτως να κάνουν με την επανάληψη μιας πολιτικής διαδικασίας και την επανάληψη των διαπραγματεύσεων», δήλωσε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, σύμφωνα με τα ρωσικά πρακτορεία ειδήσεων.


«Οι Αμερικανοί αγνοούν την απαίτηση αυτή, πρόκειται για ένα σοβαρό λάθος», δήλωσε ο υπουργός στο περιθώριο μιας επίσκεψής του στο Μινσκ. «Οι πρόσφατες ενέργειες των Ηνωμένων Πολιτειών μοιάζουν να γίνονται εσκεμμένα για να προκαλέσουν απότομες ενέργειες εκ μέρους της Πιονγκγιάνγκ», κατήγγειλε. «Φαίνεται πως όλα έγιναν για να εξασφαλιστεί πως ο Κιμ Γιονγκ-ουν θα βγει εκτός εαυτού».



«Οι Αμερικανοί οφείλουν να εξηγήσουν σε καθέναν από εμάς τι επιδιώκουν να καταφέρουν: αν θέλουν να βρουν ένα πρόσχημα για να καταστρέψουν τη Βόρεια Κορέα, ας το πουν ρητά, και ας επιβεβαιωθεί από την αμερικανική ανώτατη διοίκηση», υπογράμμισε ο ρώσος υπουργός Εξωτερικών.



Η Ουάσινγκτον διαμηνύει ξανά στη βορειοκορεατική ηγεσία ότι θα «την καταστρέψει ολοσχερώς»


Η Ουάσινγκτον απείλησε ξανά την ηγεσία της Βόρειας Κορέας ότι θα την «καταστρέψει ολοσχερώς» εάν ξεσπάσει πόλεμος, μετά τη δοκιμή του πιο προηγμένου διηπειρωτικού βαλλιστικού πυραύλου στην οποία έχει προχωρήσει μέχρι σήμερα η Πιονγκγιάνγκ, που σήμανε ότι ολόκληρη η αμερικανική ενδοχώρα βρίσκεται πλέον εντός εμβέλειας των όπλων της.


Η κυβέρνηση του Ντόναλντ Τραμπ έχει διαμηνύσει επανειλημμένα ότι όλες οι επιλογές είναι στο τραπέζι για την αντιμετώπιση του προβλήματος των προγραμμάτων της Βόρειας Κορέας για την απόκτηση πυρηνικών όπλων και βαλλιστικών πυραύλων, ανάμεσά τους και οι στρατιωτικές, πάντως διαβεβαιώνει πως προτιμά τη διπλωματία.


Μολαταύτα, μιλώντας ενώπιον του Συμβουλίου Ασφαλείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών το οποίο συγκλήθηκε εκτάκτως για να συζητήσει τη νέα δοκιμή, η πρεσβεύτρια των ΗΠΑ Νίκι Χέιλι προειδοποίησε:



«Ποτέ δεν επιδιώξαμε έναν πόλεμο με τη Βόρεια Κορέα, κι ακόμη σήμερα δεν τον θέλουμε. Αν ο πόλεμος πράγματι έρθει, αυτό θα γίνει εξαιτίας των συνεχιζόμενων επιθετικών ενεργειών όπως αυτή της οποίας γίναμε μάρτυρες χθες (...) Κι εάν ξεσπάσει πόλεμος, μην απατάσθε, το βορειοκορεατικό καθεστώς θα καταστραφεί ολοσχερώς».



Η Χέιλι ανέφερε πως οι ΗΠΑ ζήτησαν από το Πεκίνο να κλείσει τις στρόφιγγες και να πάψει να προμηθεύει με πετρέλαιο την Πιονγκγιάνγκ, ένα πολύ σκληρό μέτρο το οποίο η Κίνα—χώρα που γειτονεύει με τη Βόρεια Κορέα και αποτελεί τον κυριότερο εμπορικό της εταίρο—απέφυγε να λάβει μέχρι σήμερα. Ο αμερικανός πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ και ο κινέζος ομόλογός του Σι Τζινπίνγκ είχαν μια τηλεφωνική συνδιάλεξη νωρίτερα την Τετάρτη.



«Μόλις μίλησα με τον Πρόεδρο Σι Τζινπίνγκ της Κίνας σχετικά με τις προκλητικές ενέργειες της Βόρειας Κορέας. Επιπλέον μείζονες κυρώσεις θα επιβληθούν σήμερα στη Βόρεια Κορέα. Αυτή η κατάσταση θα αντιμετωπιστεί!», έγραψε ο Τραμπ στον λογαριασμό του στον ιστότοπο κοινωνικής δικτύωσης Twitter.




Just spoke to President XI JINPING of China concerning the provocative actions of North Korea. Additional major sanctions will be imposed on North Korea today. This situation will be handled!

— Donald J. Trump (@realDonaldTrump) 29 Νοεμβρίου 2017


γαλαξιας προσφορες πανες libero
πρηξιμο στο ποδι αντιμετωπιση

ακαδημαικος ετυμολογια

πρεπει να φτιαξουμε το μερος που θα ξανασυναντηθουμε

Σε μακροσκελή ανάρτησή του στο Facebook, ο επίτιμος αρχηγός ΓΕΕΘΑ χαρακτηρίζει βαθιά πολιτική πράξη την κατάργηση των διακριτικών από τις στολές των ενόπλων δυνάμεων.


ακαδημαικος ετυμολογια

ακαδημαικος ετυμολογια

«Κύριε Τσίπρα, αν αυτό δεν γίνεται κατόπιν εντολής σας, τότε οι αρμόδιοι που τοποθετήσατε στο ΥΠΕΘΑ απαξιώνουν τις ένοπλες δυνάμεις μπροστά στα μάτια σας. Χωρίς τα διακριτικά εκείνα που κάνουν τα στελέχη υπερήφανα, έχουμε ένα νικημένο και απαξιωμένο στρατό πριν την μάχη, χωρίς ηθικό και υπερηφάνεια. Μήπως όμως αυτό θέλετε;», αναφέρει μεταξύ άλλων ο κ. Κωσταράκος στην ανάρτησή του.





voi noi θεσσαλονικη ωραριο

τριανταφυλλια ηλειας

τριανταφυλλια ηλειας

Οι αντιεξουσιαστές έσπασαν τζαμαρίες του κτιρίου που στεγάζεται η εταιρεία, ενώ αποχωρώντας πέταξαν φέιγ βολάν.



2


Σε ανάρτησή τους, αργότερα ανέφεραν, μεταξύ άλλων, ότι έκαναν παρέμβαση στη συγκεκριμένη πολυεθνική εταιρεία, λόγω της ύπαρξης μυστικού τηλεφωνικού τμήματος εισπρακτικών οφειλών στο κτίριο που στεγάζεται και σημείωσαν:



Όσο υπάρχουν εισπρακτικές που εκβιάζουν και εξοντώνουν με τη πίεση τους τον λαό για τα "χρέη" του, τόσο εμείς θα φροντίζουμε να τρέμει το φυλλοκάρδι τους.




να περνασ καλα
λουλουδια δασους
τριανταφυλλια ηλειας

Σάββατο 25 Μαΐου 2019

blue origin new armstrong

blue origin new armstrong
blue origin new armstrong
εξαρτηματα αλουμινιου καματερο

Στις 55 σελίδες του βουλεύματος του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών Ζακύνθου, που έφερε στο φως ο Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής, περιγράφεται με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες η πρωτοφανής αγριότητα των δραστών της δολοφονίας.


Οι δικαστές «δείχνουν» το εδώλιο σε εννέα άτομα


Για την άγρια δολοφονία του νεαρού από το Όστιν του Τέξας, οι δικαστές «δείχνουν» το εδώλιο του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Πάτρας σε εννέα άτομα που εμπλέκονται στην υπόθεση μαζί με έναν ακόμα δράστη, ο οποίος δεν εντοπίστηκε ποτέ και αναφέρεται ως «άγνωστος κατά την κύρια ανάκριση».


Οι κατηγορούμενοι παραπέμπονται να δικαστούν για βαρύτατα αδικήματα που επισύρουν ποινές έως και ισόβιας κάθειρξης. Συγκεκριμένα, έξι από τους εννέα θα δικαστούν για το αδίκημα «της ανθρωποκτονίας από πρόθεση από δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία», ένας για το αδίκημα «της άμεσης συνέργειας στην ως άνω πράξη κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας για ανθρωποκτονία με πρόθεση από δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» και δύο για το αδίκημα «της απόπειρας ανθρωποκτονίας από δράστη σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία κατ’ επιτρεπτή μεταβολή της κατηγορίας για ανθρωποκτονία με πρόθεση».


Οι δικαστές ζητούν, επίσης, να συνεχιστεί η προσωρινή κράτηση των 7 δραστών που έχουν προφυλακιστεί, επισημαίνοντας «την απροκάλυπτη σε δημόσια θέα δράση τους, την ολοκλήρωση της δράσης τους παρά την εναντίωση παρευρισκόμενων τρίτων προσώπων, τη μη αποτροπή αυτών από την ολοκλήρωση της πράξης τους ακόμα και όταν ο παθών ήταν αναίσθητος στο οδόστρωμα, την εκδήλωση ιδιαίτερης σκληρότητας, ακραίας βίας και μίσους, την έλλειψη σημαντικής αφορμής καθώς και προηγούμενης σχέσης με το θύμα».


Τον σκότωσαν μέσα σε 11 δευτερόλεπτα


Ο καβγάς μεταξύ της παρέας του Μπακαρί και της ομάδας των Σέρβων που διασκέδαζαν στο ίδιο μπαρ είχε ξεκινήσει με αφορμή φωτογραφία selfie που έβγαλε μια σερβιτόρα σερβικής καταγωγής με το θύμα. Όπως τονίζεται στο βούλευμα, 11 δευτερόλεπτα ήταν αρκετά για το θάνατο του νεαρού Αμερικανού. «Είναι χαρακτηριστική η ανεπανάληπτη συχνότητα των χτυπημάτων καθώς, καθ’ όσον το συμβάν που αρχίζει με το πρώτο χτύπημα, διήρκεσε μόλις 11 δευτερόλεπτα από ώρα 03.15.22 έως 03.15.33» επισημαίνουν οι δικαστές.


Τον κλωτσούσαν με μανία στο κεφάλι


Το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών Ζακύνθου ζητεί για τους κατηγορούμενους «να δικαστούν ως υπαίτιοι του ότι στον Λαγανά Ζακύνθου στις 7/7/2017 (έξι από αυτούς) ενεργώντας από κοινού κατόπιν συναπόφασης μεταξύ τους καθώς και με άλλο αγνώστων στην ανάκριση στοιχείων πρόσωπο με πρόθεση σκότωσαν άλλον, την πράξη τους δε αυτή αποφάσισαν και εκτέλεσαν ευρισκόμενοι σε ήρεμη ψυχική κατάσταση.


Ειδικότερα στον πιο πάνω τόπο και χρόνο και περί ώρα 03.16.00 μετά από προηγηθέντα διαπληκτισμό μεταξύ του παθόντα Χέντερσον Μπακαρί κατοίκου εν ζωή ΗΠΑ και του 9ου κατηγορούμενου στο κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος με το διακριτικό τίτλο Barcode ευρισκόμενοι σε κατάσταση ψυχικής ηρεμίας συναποφάσισαν και ακολούθως με συγκλίνουσες επί μέρους πράξεις ταυτόχρονες και διαδοχικές επιτέθηκαν με σφοδρότητα εναντίον του ως άνω παθόντα με ανθρωποκτόνο σκοπό και δη ο 5ος κατηγορούμενος τον χτύπησε στο κεφάλι με το δεξί χέρι του και αφού ο παθών έχασε την ισορροπία του και επέπεσε στο πίσω μέρος σταθμευμένου Ι. Χ. επιβατικού αυτοκινήτου χτυπώντας με την αριστερή πλευρά του σώματός του, ο πρώτος κατηγορούμενος τον χτύπησε στο κεφάλι με το αριστερό χέρι στο οποίο είχε σιδερογροθιά…».


Με την ίδια μανία, όπως περιγράφεται, οι δράστες συνέχισαν να χτυπούν τον Μπακαρί ακόμα και αναίσθητο. «Ο 6ος κατηγορούμενος τον κλότσησε με το δεξί πόδι του στην πλάτη και ακολούθως στον αυχένα με αποτέλεσμα εξαιτίας των χτυπημάτων αυτών ο παθών να σωριαστεί στο οδόστρωμα και να μείνει ακίνητος έχοντας χάσει τις αισθήσεις του… Ακολούθως ο 6ος κατηγορούμενος τον κλότσησε εκ νέου αυτή τη φορά με το δεξί πόδι του στο κεφάλι, ο 1ος κατηγορούμενος έσκυψε πάνω του και τον χτύπησε αλλεπάλληλα στο κεφάλι με τη σιδερογροθιά, ο 7ος κατηγορούμενος τον κλότσησε με το αριστερό πόδι του δυο φορές το κεφάλι, ο 8ος κατηγορούμενος τον κλότσησε 8 φορές στο κεφάλι και ο 9ος κατηγορούμενος τον κλότσησε με το δεξί πόδι του δυο φορές στο κεφάλι ενώ ο άγνωστος κατά την κύρια ανάκριση δράστης τον κλότσησε με το δεξί πόδι του 2 φορές στο κεφάλι. Αποτέλεσμα των ως άνω πράξεών τους ήταν να προκαλέσουν στον παθόντα βαρύτατες κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και δη εκτεταμένη βλάβη του εγκεφάλου (θλάσεις και αιμορραγία) από τις οποίες επήλθε ο θάνατός του, αποτέλεσμα στο οποίο αυτοί απέβλεψαν».


Ο ρόλος του μπάρμαν



οαση ερμηνεια

πως λειτουργει ενα φορτηγο

πως λειτουργει ενα φορτηγο
Προσοχή! Στάση εργασίας σήμερα (25/4) στα τρόλεϊ - Δείτε τι ώρες θα μείνουν ακινητοποιημένα

Στάση εργασίας | Ειδήσεις: Πεντάωρη στάση εργασίας πραγματοποιούν σήμερα Τετάρτη 25 Απριλίου, από τις 12:00 έως τις 17:00, οι εργαζόμενοι στα τρόλεϊ, προκειμένου να συμμετάσχουν στη γενική τους συνέλευση.


πως λειτουργει ενα φορτηγο

sete voucher τουρισμου 2015

Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ένωσης Εργαζομένων «το ΔΣ μετά από συνεδρίαση που πραγματοποιήθηκε στις 19/4/2018, αποφάσισε να ορίσει την εξ αναβολής Γενική Συνέλευση την Τετάρτη 25 Απριλίου με θέματα διοικητικός-οικονομικός απολογισμός».




  • Φωτογραφίες - ΣΟΚ: Έτσι έσπαγε κεφάλια ο Βίκτωρας Ρέστης



ιδρυθηκε το 1908

εγχυση κορτιζονης στον αυχενα

δραση αντιεπιληπτικων φαρμακων

Τα δύο αδέλφια αποσωληνώθηκαν και είναι εκτός μηχανικού αερισμού από σήμερα, Πέμπτη (10/01/2019). Εξακολουθούν, όμως, να νοσηλεύονται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του νοσοκομείου Παίδων «Παν. & Αγλαΐας Κυριακού».


εγχυση κορτιζονης στον αυχενα

Σύμφωνα με τους θεράποντες γιατρούς, η κατάστασή τους κρίνεται σταθερή.


Τα 5χρονα παιδιά νοσηλεύονται στην Εντατική από την Τρίτη (08/01/2019), στις 14:00. Παρότι διακομίστηκαν με το ΕΚΑΒ στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του νοσοκομείου σε καλή γενική κατάσταση χωρίς εμφανή εξωτερικά εγκαύματα, είχαν υποστεί εισπνευστικό έγκαυμα.


Τα δύο παιδιά απεγκλώβισαν πυροσβέστες, από το διαμέρισμα δευτέρου ορόφου στην Καλλιθέα, κατά τη διάρκεια πυρκαγιάς μικρής έκτασης που εκδηλώθηκε στην κουζίνα. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η φωτιά εκδηλώθηκε στις 10:33 το πρωί της Τρίτης, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι τα παιδιά ήταν μόνα τους στο σπίτι εκείνη τη στιγμή.



κατσικακι παραμυθι
εγχυση κορτιζονης στον αυχενα

ζαμπον μπουτι φουαντρε υφαντησ

ζαμπον μπουτι φουαντρε υφαντησ
ζαμπον μπουτι φουαντρε υφαντησ
παρλιάρος συνταγές σαβαγιαρ

Η απόσταση του μέσου εισοδήματος των φτωχών από το όριο της φτώχειας διευρύνεται, ξεπερνώντας το 2016 – για πρώτη φορά – τις 10 μονάδες για να φτάσει σε μια ιστορικά υψηλή διαφορά. Και τα κακά νέα δεν σταματούν στην ένταση της φτώχειας, αφού το δίχτυ εξαπλώνεται ώστε να αφορά πλέον και νέες ομάδες του πληθυσμού και μετατοπίζεται από την ύπαιθρο προς τα αστικά κέντρα, ενώ αποκτά μόνιμα χαρακτηριστικά και μετατρέπεται σε διαρκείας.


Όπως αναφέρει σε δημοσίευμά της «Εφημερίδα των Συντακτών» οι αριθμοί πίσω από τις γενικές διαπιστώσεις είναι τρομακτικοί:


astegos



  • Τα νοικοκυριά σε κίνδυνο φτώχειας εκτιμώνται σε 832.065 σε σύνολο 4.168.784 νοικοκυριών, ενώ τα μέλη τους ξεπερνούν τα δύο εκατομμύρια – για την ακρίβεια είναι 2.262.808 στο σύνολο των 10.651.929 ατόμων του πληθυσμού, δείχνοντας πως περισσότεροι από έναν στους πέντε είναι εγκλωβισμένοι στα δίχτυα της (φτώχειας). Εκτός από τις παραδοσιακές ομάδες ανέργων, μεταναστών, κατοίκους αγροτικών περιοχών κ. α. σε αυτό το δίχτυ πιάνονται πλέον και εργαζόμενοι φτωχοί (14,1%), κυρίως οι μερικώς απασχολούμενοι σε ποσοστό 30,3% προστίθεται πλέον ολοένα και περισσότεροι κάτοικοι από τις αστικές περιοχές, όπου σημειώνεται έξαρση, δείχνοντας τη «μετακόμιση» της φτωχοποίησης στις μεγάλες πόλεις. Εκεί όμως που το μέλλον φαντάζει δυσοίωνο είναι στους ρυθμούς φτωχοποίησης παιδιών και νέων που μεγαλώνουν σε φτωχά νοικοκυριά.

  • Όμως το ποσοστό που βρίσκεται σε κίνδυνο φτώχειας ή σε κοινωνικό αποκλεισμό το 2016 ανέρχεται στο 35,6% (3.789.300 άτομα) του πληθυσμού και παρουσιάζει μικρή μείωση σε σχέση με το 2015 και τα 3.828.500 άτομα που αντιστοιχούσαν στο 35,7% του πληθυσμού. Η μικρή αυτή θετική διαφορά πρόκειται για φενάκη, όπως εξηγεί ο ερευνητής στην εφημερίδα και όχι επειδή πρόκειται για στατιστικά ασήμαντο ποσοστό.


«Η μείωση, έστω και μικρή θα μπορούσε να ήταν καλή αν συμβάδιζε με μείωση του ορίου υπολογισμού της φτώχειας. Αλλαγές στον κίνδυνο φτώχειας μπορεί να μετριαστούν από ταυτόχρονη πτώση στο μέσο διαθέσιμο εισόδημα της χώρας κατά συνέπεια στο όριο φτώχειας. Σε αντίθεση π. χ. με τον δείκτη σοβαρής υλικής στέρησης που φανερώνει την εισοδηματική ανεπάρκεια και παραμένει υψηλός...». Μάλιστα ο ίδιος εφιστά την προσοχή στο εξής: ενώ φτωχός είναι ένας στους πέντε Έλληνες, αυτοί που απειλούνται με φτώχεια και βιώνουν κοινωνικό αποκλεισμό και στερήσεις ξεπερνούν τον έναν στους τρεις Έλληνες (35,6%).



  • Όσο για το ερώτημα από πού έχει να πιαστεί ο φτωχός, η απάντηση είναι από πουθενά αφού «το κοινωνικό κράτος και στην περίοδο της κρίσης εξακολουθεί να παραμένει αναποτελεσματικό» και παντελώς ανεπαρκές, ενώ και όλες αυτές οι παρεμβάσεις που λένε ότι γίνονται περισσότερο στοχευμένες πάνε στον βρόντο, αφού η εικόνα κάθε άλλο παρά βελτιωμένη παρουσιάζεται μετά τις «κοινωνικές μεταβιβάσεις» που καταφέρνουν να μειώσουν τον κίνδυνο φτώχειας μόλις κατά 4,1%, από το 25,5 στο 21,4, δίνοντας στην Ελλάδα τη δεύτερη χειρότερη επίδοση μετά τη Λετονία, επίδοση που υπολείπεται ακόμη και του μισού του ευρωπαϊκού μέσου όρου που είναι 8,7.

  • «Το μεγαλύτερο μέρος της μείωσης της φτώχειας στην Ελλάδα επιτυγχάνεται κυρίως μέσω των συντάξεων, ενώ οι μεταβιβάσεις άλλου τύπου (παροχές κοινωνικής βοήθειας, π. χ. ΕΚΑΣ, επίδομα μακροχρόνια ανέργων, οικογενειακά επιδόματα, βοηθήματα ανεργίας, ασθένειας, αναπηρίας ή εκπαιδευτικές παροχές) συνεισφέρουν μόνο οριακά στη μείωση της φτώχειας».


Τι έχει αλλάξει με την κρίση; «Η φτώχεια γίνεται πιο επίμονη, με μεγαλύτερη διάρκεια, πιο απόλυτη και ακραία και αποκτά νέα σύνθεση, καθώς στις παραδοσιακές ομάδες προστίθεται και η νέα φτώχεια που αφορά εργαζομένους και νέους, κάτι που δείχνει ότι οι νέες μορφές εργασίας παράγουν φτώχεια...».


Η... αγία οικογένεια



τσανάκι

αννα βισση κοντρα στιχοι

software για αγροτες

Όπως ανακοίνωσε το υπουργείο Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το ποσό των 31.014.459,76 ευρώ θα καταβληθεί σε 142.087 δικαιούχους και αφορά συνολικά 328.220 άτομα. Η συγκεκριμένη πρώτη πληρωμή του ΚΕΑ κατ’ εξαίρεση θα πραγματοποιηθεί με πίστωση όλου του ποσού που τους αναλογεί στους τραπεζικούς λογαριασμούς τους οποίους έχουν δηλώσει και όχι εξ ημισείας στο λογαριασμό και στην προπληρωμένη κάρτα αγορών.


αννα βισση κοντρα στιχοι

αννα βισση κοντρα στιχοι

Το υπουργείο διευκρινίζει, ότι οι δικαιούχοι του ΚΕΑ πρέπει να απευθύνονται στην τράπεζα με την οποία συνεργάζονται και μόνο σε αυτήν για θέματα που σχετίζονται με τον τραπεζικό λογαριασμό τους ή την προπληρωμένη κάρτα αγορών.


Υπενθυμίζεται ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ΚΕΑ παραμένει ανοιχτή, ώστε οι ενδιαφερόμενοι να την επισκέπτονται και να υποβάλουν τις αιτήσεις τους.



πιστολια με μεταλλικα καψουλια

οι ολυμπιακοι αγωνες αποτελουν εναν θεσμο

Για πρώτη φορά, η πενθήμερη κοινοβουλευτική μάχη θα διεξαχθεί σε δύο δόσεις, καθώς τόσο οι υποχρεώσεις του πρωθυπουργού και του υπουργού Οικονομίας, όσο και το συνέδριο της ΝΔ δεν άφησαν άλλα περιθώρια. Η συζήτηση που θα διακοπεί την Τετάρτη το βράδυ θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα και Τρίτη, οπότε και θα διεξαχθεί και η ονομαστική ψηφοφορία που παραδοσιακά λαμβάνει χαρακτήρα παροχής ψήφου εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση.


οι ολυμπιακοι αγωνες αποτελουν εναν θεσμο

τραγουδια για χορο σε γαμο

κατανομη πληθυσμου της γης

«Η τρίτη αξιολόγηση που βγάζει τη χώρα από τα μνημόνια, έκλεισε χωρίς δημοσιονομικά μέτρα», ανέφερε ο εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας, σημειώνοντας πως η οικονομία βγαίνει από τα δύσκολα και σταθεροποιείται. «Ο προϋπολογισμός που συζητάμε είναι ο τελευταίος μνημονιακός προϋπολογισμός που ψηφίζει το ελληνικό Κοινοβούλιο», είπε.


Παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο Νίκος Δένδιας κατηγόρησε την κυβέρνηση ότι εφαρμόζει την αποτυχημένη συνταγή της υπερφορολόγησης –«αφήσατε μόνον αφορολόγητο τον αέρα που αναπνέουμε», είπε και πρόσθεσε ότι ο στόχος της κυβέρνησης είναι η σπατάλη και η υπερφορολόγηση για το βόλεμα ημετέρων. «Βρίσκεστε σε απόλυτη πνευματική τρικυμία», είπε προς τα κυβερνητικά έδρανα.


Διερωτήθηκε ποιο είναι το ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς την ώρα που όταν ο πρόεδρος του ΣτΕ καταγγέλλει την κυβέρνηση για ωμή παρέμβαση στη Δικαιοσύνη, ενώ αναφέρθηκε και στο ρόλο του μεσάζοντα Παπαδόπουλου. «Μέρες που είναι και του χρόνου σπίτια σας», κατέληξε με τον Πρόεδρο της Βουλής, Νίκο Βούτση, να απαντά πως «όλοι στα σπίτια μας θα πάμε στις γιορτές».


Κριτική στην κυβέρνηση άσκησε και ο Γιάννης Κουτσούκος από τη Δημοκρατική Συμπαράταξη, λέγοντας ότι ο προϋπολογισμός του 2018 έχει δυο βασικά χαρακτηριστικά: το αυτοδιαψευδόμενο αφήγημα της εξόδου από τα μνημόνια και την αποτύπωση της διαρκούς πραγματικότητας μιας συνεχούς λιτότητας με φόρους και περικοπές.


«Η κυβέρνηση ολοκληρώνει όσα η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ δεν τόλμησαν, γιατί φοβήθηκαν την λαϊκή αντίδραση», είπε ο Νίκος Καραθανασόπουλος και διαμήνυσε πως για το ΚΚΕ η προσπάθεια της κυβέρνησης να υπονομεύσει το δικαίωμα στην απεργία συνιστά αιτία πολέμου.


Από την πλευρά των ΑΝΕΛ, ο Δημήτρης Καμμένος έκανε λόγο για τον «τελευταίο» προϋπολογισμό υπό την αυστηρή εποπτεία των θεσμών» ενώ, ο Γιώργος Κατσιαντώνης, από την Ένωση Κεντρώων, υποστήριξε πως δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη χωρίς παραγωγικότητα, συσσώρευση κεφαλαίου και αύξηση του πληθυσμού.






οι ολυμπιακοι αγωνες αποτελουν εναν θεσμο

εγκυος και βηχας

εγκυος και βηχας

Μέχρι στιγμής, 27 άτομα έχουν συλληφθεί για το λιντσάρισμα των δύο ανδρών από εξοργισμένο όχλο, πριν από μερικές εβδομάδες.


γραμματικη ε δημοτικου πατακησ

λιστα καρκινογονων προιοντων 2015

Το συμβάν, κατά το οποίο έχασαν τη ζωή τους οι Abhijit Nath και Nilotpal Das, έλαβε χώρα στην περιοχή Karbi Anglong της νοτιοανατολικής πολιτείας Assam στην Ινδία.


Οι ψευδείς φήμες κυκλοφόρησαν μέσω Facebook και Whatsapp και υποστήριζαν ότι υπήρχαν απαγωγείς παιδιών στην περιοχή, γεγονός που έκανε τους κατοίκους του Karbi Anglong να υποθέσουν ότι το μαύρο SUV που οδηγούσαν οι δύο άντρες πιθανώς χρησιμοποιούταν για την απαγωγή παιδιών.


Ο όχλος ανάγκασε τους δύο άντρες να σταματήσουν το αυτοκίνητό τους και να βγουν έξω ενώ στη συνέχεια τους επιτέθηκε.


Όταν η αστυνομία κατέφθασε στην περιοχή οι δύο άντρες ήταν ήδη νεκροί. Την Δευτέρα, αφού ένα βίντεο που απεικονίζει την επίθεση πήρε φωτιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ακτιβιστές οργάνωσαν διαδήλωση στην πόλη Guwahati απαιτώντας δικαιοσύνη για τα θύματα της επίθεσης.


Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας Γενικό Διευθυντή Kuldhar Saikia, «κάποιοι άνθρωποι είδαν το όχημα να πλησιάζει και μερικοί κάτοικοι του χωριού είπαν ότι πρόκειται για το όχημα που χρησιμοποιούσαν οι απαγωγείς. Τα δύο θύματα είχαν σταματήσει στην περιοχή. Ήταν μια φυσιολογική επίσκεψη.» Προσέθεσε ακόμα ότι «τα νέα διαδόθηκαν έτσι απλά. Η φήμη ήταν ότι κάποιοι απαγωγείς θα έρχονταν για να απαγάγουν τα παιδιά της περιοχής και έτσι οι άνθρωποι νόμιζαν ότι το αυτοκίνητο αυτό χρησιμοποιούταν για να κλέψουν τα παιδιά.»


Η τοπική αστυνομία έχει συλλάβει 25 άτομα, τα οποία κατηγορούνται για διασπορά ψευδών ειδήσεων.


Αντίστοιχα περιστατικά έχουν προκαλέσει σάλο στην Ινδία πρόσφατα. Τον Μάιο φήμες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οδήγησαν στο θάνατο μίας τρανσέξουαλ γυναίκας και στον τραυματισμό τριών ακόμα. Οι φήμες αφορούσαν και πάλι την εμπλοκή των γυναικών σε κύκλωμα απαγωγής παιδιών. Μία μέρα νωρίτερα, ένας άντρας με ψυχικά προβλήματα δολοφονήθηκε λόγω αντίστοιχων κατηγοριών.


Ο τελευταίος σκοτώθηκε στην περιοχή της Hyderabad, όπου η τοπική αστυνομία προσπαθούσε να σταματήσει αντίστοιχα επεισόδια χρησιμοποιώντας τα hashtags #HyderbadKillsRumors και #LetThisGoViral. Παράλληλα, ξεκίνησαν και σεμινάρια προκειμένου να ενημερώσουν το ευρύτερο κοινό για τον κίνδυνο και τους τρόπους αντιμετώπισης ψευδών ειδήσεων.


Two men killed over false child kidnapping claims on WhatsApp, Facebook by Gianluca Mezzofiore, Swati Gupta, CNNi




εγκυος και βηχας

βαβουλας παπουτσια 2016

γ.σ ηλιουπολης θεσσαλονικησ

Ειδικότερα, το ΦΕΚ της απόφασης για τον αρχαιολογικό χώρο αναφέρει: «Κηρύσσουμε και οριοθετούμε ως αρχαιολογικό χώρο περιοχή (...), για λόγους προστασίας και ανάδειξης των εγκείμενων αρχαιοτήτων, που χρονολογούνται από τους προϊστορικούς έως τους μεταβυζαντινούς χρόνους. Η ανωτέρω έκταση περιλαμβάνει ικανό αριθμό αρχαίων μνημείων (οικιστικά και ταφικά κατάλοιπα, ιερά, τμήματα αρχαίων οδών, εργαστηριακές εγκαταστάσεις, θέατρα κ. ά.) εντός των γεωγραφικών ορίων των αρχαίων αττικών δήμων του Αλιμούντος και του Ευωνύμου. Η ένταξη των μνημείων στην οριοθέτηση, βάσει έρευνας πεδίου, επιτρέπει την προστασία και ανάδειξή τους σε ιστορική, αισθητική και λειτουργική ενότητα».


βαβουλας παπουτσια 2016

βαβουλας παπουτσια 2016

Αν και η οριοθέτηση και δημοσίευση του τοπογραφικού δεν κρύβει κάποια περαιτέρω έκπληξη και αφορά τα περίπου 300 στρέμματα που είχαν αρχικά περιγραφεί, μένουν ακόμα πολλά να ξεκαθαριστούν, σημειώνει σε άρθρο της η «Καθημερινή».


Αρχικά, η κήρυξη σημαίνει πως σε αυτόν τον χώρο, που σήμερα στο μεγαλύτερο μέρος του φιλοξενεί το αμαξοστάσιο των αστικών λεωφορείων, για να γίνει οτιδήποτε, απαιτείται άδεια από την Αρχαιολογική Υπηρεσία με ό, τι αυτό συνεπάγεται για τους χρόνους και τους όρους χορήγησής της.


Ακόμα περισσότερο, η οριοθέτηση μπορεί να αφορά 300 στρέμματα στην υπό παραχώρηση έκταση, αλλά δημιουργεί αβεβαιότητα και για τις γειτνιάζουσες περιοχές εντός παραχώρησης. Το πώς θα γίνεται εκεί η εκτέλεση των έργων αποτελεί για την ώρα γκρίζα περιοχή, αναφέρουν πηγές στην εφημερίδα, σε άμεση σχέση με τις διεργασίες μεταξύ επενδυτή και εμπλεκόμενων φορέων του Δημοσίου σχετικά για την ολοκλήρωση της παραχώρησης.


«Το ζήτημα δεν είναι ποσοτικό αλλά ποιοτικό», εξηγούν οι πηγές αυτές, υπενθυμίζοντας πως στον καθεαυτό αρχαιολογικό χώρο το σχέδιο ανάπτυξης προβλέπει την κατασκευή κτιρίων γραφείων, κέντρου έρευνας και ανάπτυξης και ένα κομμάτι οικιστικό.


Επιπλέον, σύμφωνα με την «Κ», το Κεντρικό Αρχαιολογικό Συμβούλιο, φέρεται να συνέστησε «να εξεταστεί μείωση του ύψους των κτιρίων» για να μην επισκιάζουν αισθητικά την Ακρόπολη, η οποία υψώνεται στα 140 μέτρα, προκειμένου να μην αλλοιωθούν η οριζοντογραμμή και ο χαρακτήρας του αστικού τοπίου. Δεν έχει όμως συστήσει συγκεκριμένα ύψη.




κλινική περίπτωση (doc martin)

πως εξεταζεται ο προστατης

Οι συμβολαιογραφικοί σύλλογοι Εφετείων Θεσσαλονίκης, Πάτρας, Λάρισας, Ηρακλείου, Ναυπλίου, Κέρκυρας Ιωαννίνων και Θράκης εξέδωσαν δελτίου Τύπου στο οποίο αναφέρουν πως με την επιχειρούμενη τροποποίηση των διατάξεων του Κώδικα Πολιτικής Δικονομίας επιβάλλεται η “παρέκταση” της τοπικής αρμοδιότητας των συμβολαιογράφων, αφού πλέον ορίζεται ότι αν δεν υπάρχουν πιστοποιημένοι για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς συμβολαιογράφοι στην περιφέρεια κάποιου συμβολαιογραφικού συλλόγου, τότε οι πλειστηριασμοί θα διενεργούνται από συμβολαιογράφους του συμβολαιογραφικού συλλόγου της πρωτεύουσας του κράτους.


πως εξεταζεται ο προστατης

χειρουργικη εξαγωγη δοντιου

«Ως συμβολαιογραφικοί σύλλογοι της περιφέρειας διαμαρτυρόμαστε έντονα και δηλώνουμε κατηγορηματικά την αντίθεσή μας στην εν λόγω τροποποίηση και καλούμε το υπουργείο Δικαιοσύνης να την αποσύρει», τονίζουν σχετικά.


Κατά τους ίδιους η αρμοδιότητα των συμβολαιογράφων στην άσκηση των καθηκόντων τους στην ειρηνοδικειακή περιφέρεια στην οποία υπηρετούν, δεν επιδέχεται εξαιρέσεις.


«Απέχουμε από τα καθήκοντά μας διενέργειας των πλειστηριασμών διεκδικώντας την διεξαγωγή τους σε συνθήκες νομιμότητας που δεν θα υποβιβάζουν το κύρος του θεσμού. Τα όσα διαδραματίζονται κάθε Τετάρτη στα Ειρηνοδικεία της χώρας είναι πρωτόγνωρα στο νομικό μας πολιτισμό.


Οι πλειστηριασμοί είναι μέρος της απονομής της δικαιοσύνης και πρέπει να διεξάγονται από τον συμβολαιογράφο με ασφάλεια δικαίου και νομιμότητα», τονίζουν.


Στο σημείο αυτό οι συμβολαιογράφοι κρούουν τον κώδωνα του κινδύνου για πιθανές στρεβλώσεις από τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς.



αλεξανδρουπολη ψαρεμα
πως εξεταζεται ο προστατης

ν τελικο

πως καθαριζεται η παπαγια

Αμέσως μετά την επίθεση, η εφημερίδα το Βήμα εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία "δείχνει" την κυβέρνηση ηθικό αυτουργό της επίθεσης.


ν τελικο

σήτες ελατηρίου οριζόντιας κίνησης

Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση «το στρατιωτικό σκέλος της προπαγάνδας των αθλίων αφού έλαβε το σχετικό σήμα το πρωί της Παρασκευής ανέλαβε δράση το βράδυ της ίδιας μέρας».


Αφού κάνει αναφορά στην επίθεση, η εφημερίδα κάνει λόγο «για πρωτοφανείς εκφοβιστικές ενέργειες που δεν έχουν προηγούμενο στα χρόνια της Μεταπολίτευσης».


«Ας γνωρίζουν όμως τόσο οι δράστες όσο και οι υποβολείς τους ότι δεν θα γίνουν ανεκτές τέτοιες πράξεις. Δεν φοβόμαστε, ούτε φιμωνόμαστε», σημειώνεται στην ανακοίνωση η οποία καταλήγει ως εξής:


«Η ελευθερία έκφρασης είναι ανίκητη και θα επικρατήσει έναντι των όποιων αρνητών της».


Απάντηση στην εφημερίδα έδωσε το Σάββατο με non paper το Μαξίμου, στο οποίο γίνεται λόγος για προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης. Όπως αναφέρεται σε αυτό:


«Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, με αφορμή μια καταδικαστέα ενέργεια του Ρουβίκωνα ενάντια σε ένα άδειο κτίριο (πρώην γραφεία του ΔΟΛ, άδεια σήμερα), συνεχίζει την προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης, με αδιανόητες κατηγορίες – τώρα τη βλέπουν και σε ρόλο... καθοδηγητή! Ούτε μια στοιχειώδη πολιτική ανάλυση δεν μπορούν να κάνουν...


Είναι φανερό ότι όταν έχεις μάθει να εκτελείς συμβόλαια δεν έχεις και πολλά περιθώρια για δημοσιογραφία...»



ν τελικο

πνευματική αφύπνιση. λόγοι β'

πνευματική αφύπνιση. λόγοι β'
δεη ελευσινας χαρτης

Το τουρκικό ΥΠΕΞ εξέδωσε ανακοίνωση με τις δηλώσεις του εκπροσώπου της Χαμί Ακσόι, ο οποίος απαντώντας σε σχετική ερώτηση δημοσιογράφου σχετικά με τις χθεσινές δηλώσεις του κ. Παυλόπουλου, ανέφερε χαρακτηριστικά:


πνευματική αφύπνιση. λόγοι β'

«Ο ελληνικός Τύπος ανέφερε χθες ότι ο κ. Παυλόπουλος έκανε τα ακόλουθα σχόλια για την Τουρκία: Μπορεί να μην έχουμε την επικράτεια που θα έπρεπε να είχαμε ιστορικά (…) Αν η Ιστορία μας αναγκάσει, θα κάνουμε ό, τι έπραξαν οι πρόγονοί μας».


«Καλούμε τον Πρόεδρο Παυλόπουλο να σεβαστεί το διεθνές δίκαιο και τα σύνορά μας και να απέχει από μία ρητορική που δεν συνάδει με τη θέση του και η οποία θα μπορούσε να προκαλέσει μη αναγκαία ένταση», συνεχίζει η δήλωση του κ. Ακσόι, σύμφωνα με την ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ.




υπεραριθμοι δασκαλοι

Παρασκευή 24 Μαΐου 2019

καταγγελια στο δημο θεσσαλονικης

καταγγελια στο δημο θεσσαλονικης

Οι αστυνομικοί ψάχνουν για απειλητικά μηνύματα ή και mail που θα μπορούσε να είχε δεχτεί ο δικηγόρος. Παράλληλα, από τις τηλεφωνικές σαρώσεις που γίνονται γύρω από το δικηγορικό γραφείο προσπαθούν να εντοπίσουν τηλεφωνικούς αριθμούς που μπορεί να παραπέμπουν στα πρόσωπα των δολοφόνων.


καταγγελια στο δημο θεσσαλονικης

ιν σταιλ σοπ

Οι αστυνομικοί θα πάρουν κατάθεση από όλους τους συνεργάτες του δικηγόρου αλλά και από τα συγγενικά του πρόσωπα όταν θα είναι όμως σε κατάσταση να μιλήσουν καθώς παραμένουν όλοι σοκαρισμένοι από την εν ψυχρώ δολοφονία.


Πάντως με τα μέχρι τώρα στοιχεία οι Αρχές καταλήγουν στο συμπέρασμα ότι έχουν να κάνουν με συμβόλαιο θανάτου από μαφιόζους.


Με τα μέχρι τώρα στοιχεία η ΕΛΑΣ καταλήγει στο συμπέρασμα ότι οι δράστες πήγαν στο γραφείο του δικηγόρου με μοναδικό σκοπό να τον εκτελέσουν.


Την ώρα εκείνη στο γραφείο βρισκόταν και ένας συνεργάτης του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου ο οποίος όμως, μετά τη δολοφονία, ήταν σε μεγάλη ταραχή με αποτέλεσμα να μην μπορεί μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες, να δώσει λεπτομερή κατάθεση για τα όσα έγιναν.


zafeiropoulos



νομοι ελλαδα